Gå til hoved-indhold
Mikkel Beha Erichsen, der om nogen har saltvand i årerne. Den populære vært på TV 2’s Go’Morgen Danmark er søn af eventyreren Troels KløvedalKort Nyt
Mikkel Beha Erichsen har saltvand i årerne. Den populære vært på TV 2’s Go’Morgen Danmark er søn af eventyreren Troels Kløvedal.

Fredericia messe tager underholdning seriøst

Kendte med sejlerblod underholder på Boat Show til med Jesper Bank, Mads Christensen, Peter Tanev og Mikkel Beha Erichsen.

 

Af Troels Lykke |

Der bliver både store grin, sejlerfif og stof til eftertanke, når en række kendte navne indtager scenen på forårets Boat Show 2011 i Fredericia Messecenter.

Man kan blandt andet møde studievært Mikkel Beha Erichsen, der om nogen har saltvand i årerne.

Den populære vært på TV 2’s Go’Morgen Danmark er søn af eventyreren Troels Kløvedal, så Mikkel er nærmest vokset op på det navnkundige fartøj Nordkaperen.

Rejse med tre sønner

Udlængslen, eventyrlysten og glæden ved at sejle har Go’Morgen-værten således ikke fra fremmede, og på Fredericia Boat Show fortæller Mikkel Beha Erichsen om de utallige rejser verden rundt, han og hustruen har foretaget med deres tre sønner.

”Rejs med børn” er overskriften på det inspirerende foredrag, som fastslår, at børn ikke er nogen hindring for at begive sig ud på eventyrlige rejser.

Et andet kendt ansigt fra Go’morgen Danmark er meteorolog Peter Tanev, som også kan opleves på Fredericia Boat Show.

IMX 40 sejler Mads Barner-Christensen.

Vejrmand og blærerøv

Den lune vejrmand er selv ivrig sejler, og i Fredericia vil han på sin humoristiske facon tage fat i det danske sejlervejr og forklare nogle af de vejrfænomener, man kan møde på vandet.

Peter Tanev vil naturligvis også svare på spørgsmål fra publikum.

En herre med en selvtillid, så han næsten burde kunne gå på vandet, er Mads ”Blærerøv” Christensen.

Den provokerende livsstilsekspert har blandt andet sejlet optimistjolle, Tornado, Laser og 606, og han leger også gerne med sin windsurfer og Hobie 16.

Mads Christensen vil på Boat Show sikkert give sin uforgribelige mening om blandt andet sejlerbeklædning, og hans betragtninger om parforholdet kan måske også bidrage til harmonien ombord på familiebåden.

Foredraget bærer nemlig titlen ”Manual til mænd med sure koner”, og hovedbudskabet er, at ”din hustru er ikke sur, det er bare dig, der håndterer hende forkert!”

Jesper Bank

Med 12 VM-titler, to OL-guldmedaljer og deltagelse i America’s Cup behøver Jesper Bank næppe nærmere introduktion.

Med sin imponerende sejlsportsbaggrund, sit medejerskab af Elvstrøm Sails og sin intelligente og underfundige måde at formulere sig på, vil Jesper Bank uden tvivl få tilhørernes fulde opmærksomhed, når han holder sine foredrag på Fredericia Boat Show.

Man kan i øvrigt se mere til Bank og Elvstrøm Sails messen igennem, da Aabenraa-virksomheden er repræsenteret med en stand på Boat Show.

Bent Lyman og Ghoster

Sidst, men absolut ikke mindst, kan de besøgende på Boat Show møde to journalister og forfattere, som hver især har beskrevet Danmark set fra søsiden på fremragende vis.

Den ene er Bent Lyman, globetrotter med båden ”Ghoster”, som tidligere i år udgave bogen ”Danmarks Dejligste Øer” - et fotojournalistisk værk, hvor Lyman og fotograf Arne Magnussen går i land på 56 skønne øer i Danmark.

Preben Heide og Limfjorden

Den tidligere tv-mand Preben Heide har ligeledes i 2010 stået fadder til en dejlig, maritim bog, nemlig ”Limfjorden set fra søsiden”, og det og meget mere fortæller Preben Heide om på bådudstillingen.

Fredericia Boat Show 2011 vokser i øvrigt støt og roligt, således at de forventede 20.000 kvadratmeter udstillingsareal ikke slår til.

Derfor er messecentrets Hal E på 4000 kvadratmeter nu også inddraget i planlægningen, oplyser projektleder Lars Søndergaard.

Fredericia Boat Show foregår 25.-27. februar & 3.-6. marts 2011.

Link til udstilling her

Motor
content-loader
content-loader
content-loader