Gå til hoved-indhold
Kort Nyt

Stor interesse for den nye Zodiac Pro Open 550

Båden til sejlklubberne, klassens barske dreng, er blevet endnu mere barsk.

Af Troels Lykke |

På den netop afholdte Båd-messe i Bella Center var der blandt publikum en meget stor opmærksomhed på nyheden fra Zodiac.

Den model der blev præsenteret på udstillingen var den seneste udgave af Zodiac’s salgssucces ”Pro Open 550” som i 2010 udgaven har fået nyt design og udseende.

De nye pontoner i sort og gråt, sammen med den kraftige fenderliste med orange detaljer, giver båden et helt nyt udseende.

Ligeledes har bådene fået et nyt forstærket sædebetræk i 3 farver som yderligere forstærker det sportslige look. De nye Zodiac Pro Open 550 både bliver leveret med Evinrude E-Tec motorer.

Uni-Safe A/S som er en af Danmarks førende leverandører af redningsmidler til det maritime marked, viste denne  nyhed frem på deres stand og har store forventninger til denne kampagne-model.

Zodiac er ikke en ”hr. hvem-som-helst” når snakken går på gummibåde. I mere end 70 år har man arbejdet på dette felt. I 1934 udviklede en Zodiac ingeniør, Pierre Debroutelle, en oppustelig kajak.

Så da den franske Naval Air Service i 1937 bad ham om at udvikle det til en prototype af en gummibåd, kom forløberen af den moderne Zodiac som vi kender den i dag.

Siden da har Zodiac naturligvis fortsat at udvikle sine både. I 1969 blev selskabet verdens førende og navnet "Zodiac" er siden blevet synonym med det fineste håndværk i oppustelige både.

Zodiac afslører det ultimative indenfor oppustelig luksus

Det har altid været Zodiac’s ambition at skabe fremskridt i den søgående verden, ved at gøre den bedste marine teknologi tilgængelig for alle.

Missionen er fuldført med den nye model Pro Open 550 som er indbegrebet af verdens førende ekspertise i gummibådsbygning. Avanceret teknologi der passer til alle aktiviteter på vandet, og til alle former for sejlads.

Se mere her

Motor
content-loader
content-loader
content-loader