Gå til hoved-indhold
Cruisingfarten for den 6,2 meter lange båd, er 25 knobKort Nyt
Cruisingfarten for den 6,2 meter lange båd, er 25 knob

Monterey 180 - bedst sælgende hos Gnisten

De sidste fem år har Gnisten Marine solgt over 100 af Monterey 180 FS, der er en ægte bovrider, hvor man kan side helt ude i stævnen og nyde bølgerne med op til 42 knob.

Af Troels Lykke |

Bådtypen, der er til dagture, er den billigste Monterey, som Gnisten Marine i Svendborg sælger. Prisen er 204.483 kroner med 135 hk indenbords Volvo Penta benzinmotor.

Netop indenbordsmotoren får skylden for, at de amerikanske Monterey-både sælger godt. For i forhold til en påhængsmotor, så fylder en indenbordsmotor ikke på båden og den kan ikke stjæles, som en påhængsmotor kan det.

Om Monterey 180 FS, siger Timmi Christensen:

”Det er vores mest populære model. Den er til vandsport, det er en lille båd, men med et fribord, hvilket er godt til høj sø. Samtidig er Monterey 180 meget bred, (2,3 meter) og det gør den mere stabil.”  

Cruisingfarten for den 6,2 meter lange båd, er 25 knob og her forbrænder motoren mellem 10 og 15 liter benzin i timen, vurderer Gnisten Marine.

En kaleche til hele båden anbefales at købe, den koster 8.000 kroner, mens en trailer fra Brenderup Trailer koster 25.000 kr.

www.gnistenmarine.dk 

Motor
content-loader
content-loader
content-loader