Gå til hoved-indhold
Bådmesse samtidig med Århus festuge garanterer, at der vil være et stort ryk ind af sejlere og andre maritimt interesserede. Foto: Michael RosengaardUdstyr
Bådmesse samtidig med Århus festuge garanterer, at der vil være et stort ryk ind af sejlere og andre maritimt interesserede. Foto: Michael Rosengaard

Flydende fritid synkroniserer med Århus Festuge

For ikke at kollidere med sommerferien og for at få flere besøgende, flytter bådmessen Flydende Fritid i Århus fra august til første weekeend i september.

Af katrine bertelsen |

En af de mange erfaringer arrangørerne af Flydende Fritid har gjort sig er, at udstillingen i år har ligget for tæt på skolernes sommerferieafslutning, efter at skoleferien er rykket længere ind i august, og det har haft indflydelse på antallet af udenbys besøgende.

”Flydende Fritid 2010” – Danmarks største udendørs maritime udstilling – fik en flot debut i Marselisborg Havn, og der blev skabt et godt erfaringsgrundlag for at udvikle på arrangement og skabe en større succes i årene fremover.

Derfor har Danboat efter forespørgsel hos en række af udstillerne og i samarbejde med samarbejdspartnerne, Sailing Aarhus, Marselisborg Havn og Århus kommune, besluttet at flytte bådmessen og afholde ”Flydende Fritid 2011” i den første weekend i september, nemlig fra den 2. til den 4. september.

Denne weekend falder desuden sammen med den afsluttende weekend i Århus Festuge og en lang række store kapsejladser i Århus Bugten.

Du kan få flere informationer på: http://www.danboat.dk/


Motor
content-loader
content-loader
content-loader