Gå til hoved-indhold
Du kan opleve en Bavaria 45 live i Helsingørs nordhavn i weekenden. Foto: BavariaUdstyr
Du kan opleve en Bavaria 45 live i Helsingørs nordhavn i weekenden. Foto: Bavaria

Se nye Bavaria i Helsingør

Floor Marine har i den kommende weekend åbent hus i Helsingør Nordhavn, hvor du kan se de seneste modeller af Bavarias nye cruisere og motorbåde.

Af katrine bertelsen |

Floor Marine har åbent hus i Helsingør Nordhavn ved kaj 16 – den 7. – 8. maj, fra kl. 11 – 16.

Du kan se de nyeste cruisermodeller fra Bavaria fra 32 til 45 fod. Bådene ligger i vandet, så det er muligt at få den rette fornemmelse af “at være om bord.”

Den nye Bavaria Cruiser linje er konstrueret af den verdenskendte  Bruch Farr. Farr er bl.a. kendt  for konstruktionen af ” Farr 40 ” som vores kronprins sejler.

Bavaria har bibeholdt den komfort, der har været kendetegnet for værftet igennem mange år, samt den kvalitet der er oparbejdet gennem mange års erfaring.

Bavaria har ”gennem deres effektive produktion, samt deres planlægning til Just in time” – gjort det muligt, at bestille en båd, der kan leveres med 3 forskellige træsorter, samt et større antal mulige beklædninger til hynder og loft, variabel motorstørrelse, og ikke mindst forskellige kvaliteter af sejl.

Dette med små ændringer i prisen.

Bådene har et større cockpit med højere karme og  stor sidde komfort – en meget stor badeplatform  - harmoniske sejl egenskaber -  er konstrueret til at sejle med  Fok.

Du kan se følgende nye både i Helsingør.

Bavaria  Cruiser  32 – 34  -  36  -  40 og 45.
Baviara Sport 34.
Green Line, ”Hybrid motorbåd”, samt en Bavaria 31 Cruiser, brugt.

Floor Marine: Helsingør Nordhavn ved kaj 16 – den 7. – 8. maj, fra kl. 11 – 16.

www.floor.dk

Motor
content-loader
content-loader
content-loader