Gå til hoved-indhold
Udstyr

Europapremiere på norsk motorbåd

Den nye norske Skibsplast 605DC får Europapremiere på Fredericia Boat Show.

Af katrine bertelsen |

Den nye 605´er er en oplagt trailerbåd med en vægt på 930 kg uden motor. Skibsplast bådene kommer pre-rigget for Mercury motor, valg af type og størrelse er op til den danske kunde.

Den nye trailerbåd har mange praktiske og sjove løsninger. En velbygget båd i godt norsk håndværk, bygget udelukkende af norske værftsarbejdere. Her er produktionen ikke flyttet til andre lande for at spare penge.

En god løsning er toilettet i forskibet, med rigtigt søtoilet ført til septitank eller overbordtømning, samt en lille vask. Der er også blevet plads til to sovepladser i forskibet. Der kan også soves i cockpittet under kalechen, der rejses ved hjælp af gasdæmpere og nedfældes i en ”garage” agter, når den ikke er i brug.

Skibsplast 605DC kan ses på udstillingen i Fredericia. Den vil her stå side om side med storesøster 660DC. For sjællændere kan bådene også ses på udstillingen på Både i Bella umiddelbart efter.

Skibsplast-værftet ligger i Evje tæt ved Kristiansand i Norge og har gjort det siden 1957, hvor man i samme ejerskab har bygget de velkendte Skibsplastbåde i 54 år. Roald Skibsrud, stifter af Skibsplast-værftet, følger alle nybyggede Skibsplast-både som forlader værftet, fra start til slut.

Cirkapris:  340.000 kr.

Links:

Fredericia Boat Show: 25.-27. februar & 3.-6. marts 2011. www.boatshow.dk

Både i Bella: www.baadeibella.dk

Skibsplast danske forhandler: www.baadhuset.dk

Motor
content-loader
content-loader
content-loader