Gå til hoved-indhold
Den 21 fods Chaparral 206 med rød-brune farver kan let trailes. En ny trailer koster cirka 40.000 kroner. Foto: Troels LykkeKort Nyt
Den 21 fods Chaparral 206 med rød-brune farver kan let trailes. En ny trailer koster cirka 40.000 kroner. Foto: Troels Lykke

Chaparral 206 - amerikansk dagsejler

Chaparral 206, der er produceret fra Nashville, USA, kan sejle over 40-45 knob, fortæller Siim Både.

Af Troels Lykke |

Modellen fra Siim Både i Them ved Silkeborg har en ekstra stor indenbords benzinmotor, Mercruiser 5,0 liter, V8, med 260 hestekræfter og prisen er 429.900 kroner.

For de penge får du en luksuriøs bowrider, hvor man let kan side to-tre personer ude i stævnen, i et dybt cockpit, samtidig kan der let side fire personer agter og en ved rattet, mens båden sejler op til 40-45 knob. Dog alt efter hvor mange personer, som er om bord. Det fortæller 29-årige Jacob Siim, som er medejer og direktør i Siim Både og Motor til JydskeVestkysten.

Fås billigere

-Ønsker man en mindre motor og mindre udstyr, så fås båden til omkring 350.000 kroner, men vi har taget denne båd hjem for at vise, hvordan man kan få noget af det ypperste inde for bowridere, hvor der er meget plads under sejlads.

Chaparral 206 er til rendyrket sommersejlads, det ses også med en stor integreret badeplatform og en solplads agten, men kommer der regn kan en kaleche sættes hen over cockpittet.

I prisen på de 429.900 kroner følger en del udstyr med, som fx kaleche, havnekaleche, aftagelige tæpper, bord, internationalt stereo set up med Mp3, højtalere, galvaniseret anker, ultra-comfort stole og rat med aluminiums soft grip.

www.siim.dk

 

Motor
content-loader
content-loader
content-loader