Gå til hoved-indhold
Kort Nyt

Ny lystbådehavn ved Hotel Christiansminde?

Svendborgs borgmester Curt Sørensen ( S) smider et utraditionelt forslag ind i debatten om byens manglende lystbådepladser.

 

Af Troels Lykke |

I stedet for at udvide den runde lystbådehavn ved Otte Ruds Vej vender han blikket mod Christiansminde med en idé om at etablere de manglende pladser i en nyanlagt lystbådehavn foran Hotel Christiansminde. Det skriver fyens.dk.

Forslaget er hans eget og så nyt endnu, at det endnu ikke har været luftet politisk. Men ifølge Curt Sørensen, så ligger det nærmest lige til højrebenet.

-For i stedet for at få en halvdårlig løsning, som så mange har protesteret imod, kunne en ny lystbådehavn ved Christiansminde tilføre området endnu et attraktivt tilbud, siger Curt Sørensen, og peger bl. a. på, at der allerede i dag er en flot forbindelse med strandpromenaden mod byen.

Forslaget har været drøftet med HK's hovedbestyrelse, siger Curt Sørensen -uden dog at ville uddybe, om fagforeningen kunne være interesseret i at engagere sig økonomisk i et projekt med bådpladser direkte foran hotellet.

Det var i går ikke muligt at få en kommentar fra hverken HK's næstformand Mette Kindberg som hovedansvarlig for Hotel Christiansminde, eller direktør Ole Andersen, der har haft opgaven at skabe en mere kommerciel fremtid for den tidligere kursusejendom.

Blandet modtagelse

Men i Svendborg får Curt Sørensens idé en lidt blandet modtagelse.

Venstres gruppeformand Lars Erik Hornemann er umiddelbar positiv over for at undersøge muligheden.

-Det har jo vist sig meget problematisk med udvidelsen af den runde. Så selv om det ikke vil tilgodese et ønske om nye bådpladser tæt på bymidten, så lad os da få undersøgt, om det kan lade sig gøre, siger Lars Erik Hornemann til fyens.dk

Kilde: Fyens Stiftstidende

Motor
content-loader
content-loader
content-loader