Gå til hoved-indhold
Nu får Nordjyderne deres egen bådmesse.Kort Nyt
Nu får nordjyderne deres egen bådmesse, hvor mange der udstiller vil vise sig senere.

Ny bådmesse i Nordjylland

Til maj kører en helt ny bådudstilling i Aars, Nordjylland - Bådmesse Nord 2011. Det er typisk kabinebåde, mindre sejlbåde, trolling-både og joller, som er velkomne.

Af katrine bertelsen |

”Min tanke er, at rigtig mange vil være interesseret i, at besøge en messe placeret i det nordjyske. Specielt set i lyset af den noget lange rejsetid til udstillingerne i Fredericia og i København”, siger medarrangør Ole Brix, Thisted Marine Center.

”Det har altid været specielt, at vi er omgivet af vand, men vi har aldrig haft kræfterne og stedet til at gennemføre en rigtig indendørs Bådmesse.”

"Der er ingen tanke om at kopiere andre udstillinger. Det som er vigtigt er at vise et udsnit af specielt små og mellemstore både, som er typiske for det man ser i havnene i de indre fjorde. Alle bådtyper er selvfølgelig velkommne, men det er typisk kabinebåde, mindre sejlbåde, trolling-både og joller der har været i tankerne som de primære bådtyper, forklarer Ole Brix.

Mange kystnære områder

”De mange fantastiske muligheder for aktiviteter og oplevelser på og omkring fjorden og de kystnære områder er jo noget af det, vi også gerne vil have profileret og se komme til udtryk ved messen,”siger Thomas Hermann, direktør i Kultur og Messecenter Aars.

Til den første udgave af Bådmesse Nord er kalkuleret med at åbne de 2 primære haller, og har således ca. 4500 m² indendørs udstilling.

Alt efter hvordan det går med tilmelding/salg af stande, er der mulighed for at udvide med yderligere 2400 m² såfremt der bliver efterspørgsel.

Plads på land

Ud over dette er der et betydeligt udendørsareal på land for udstillere, der måtte ønske en sådan placering.

”Som landets måske mindste center for messer og udstillinger, så er målsætningen, at vi får fyldt hele centret allerede til denne første udgave af Bådmesse Nord”, slutter direktør Thomas Hermann.

Bådmesse Nord løber over 2 weekender i Kultur- og Messecenter Aars, 14. - 15. maj og 20. - 22. maj.

Læs mere på: www.messecenteraars.dk

Motor
content-loader
content-loader
content-loader