Gå til hoved-indhold
Udstyr

Udsalg af klassikere – også til piger

Mens vi venter på foråret, er der ingen grund til at gå og fryse. Marselisborg Marine har samlet en række gode tilbud på nogle lækre klassikere, bl.a. den elskede sømandstrøje og -pjækkert.

Af katrine bertelsen |

Sømandsjakken - nu også til piger

Den klasssiske US Navy Pea Coat - herhjemme kendt som sømandsjakken eller "pjækkerten" er blevet utroligt populær igen. Og nu skal damerne også have muligheden! Sømandsjakken er kommet i en dame-udgave. Dobbeltradet, 4 lommer, for, aftagelig hætte, sort eller grå. Vi fejrer det med tilbud på sømandsjakken - både til damer og herrer. Før 799 kr, nu 699. www.marselisborgmarine.dk/sog?search=s%C3%B8mandsjakke

Eksklusiv sømandsstrik fra Andersen & Andersen

Det er den klassiske sømandssweater som kan bruges af både mænd og kvinder - strikket i 100% ren ny uld. Pasformen er klassisk regular og konstrueret således, at den kan tages på uden hensyntagen til for og bag. Sweateren er strikket i perlefang (patentstrik) på alle nåle, hvilket giver en kraftig og slidstærk struktur. En elegant og helt igennem klassisk sømandssweater strikket i Danmark af højeste kvalitet uld, ideel til fritid, sejlads og jagt. Før 1.199 kr. Nu 899 kr.

www.marselisborgmarine.dk/vare/19524-andersen&andersen-a&a-soemandssweater%22

Den originale danske sømandstrøje

Den kendte orginale Sailor/Sømandstrøje strik i 100% ny uld som bringer os tilbage til nostalgiske "gamle dage". Vi har flottet os og sat den ned med 200 kr Før 899 kr, nu kun 699 kr.

www.marselisborgmarine.dk/sog?search=s%C3%B8mandstr%C3%B8je

SLAM Albatron fleece

Lækker fleece jakke fra SLAM. Vindtæt front og polar fleece. Tapede syninger. Åndbar. Ideel som mellem eller ydre lag. Sort eller grå. Før 699 kr. Nu 399 kr.

www.marselisborgmarine.dk/vare/19509-slam-slam-albatron-fleece

Alle varer kan bestilles på nettet til levering derhjemme – eller afhentning i butikken, så sparer du fragten.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader