Gå til hoved-indhold
Over 17 meter lang og med en bredde på 5 meter er Najaden den største båd på udstillingen.Udstyr
Over 17 meter lang og med en bredde på 5 meter er Najaden den største båd på udstillingen.

Najad 570 til 15 mio. på Fredericia Boat Show

En 57 fods luksus-sejlbåd fra svenske Najad bliver en af de både du kan savle over, når Fredericia Boat Show åbner dørene den sidste weekend i februar.

Af katrine bertelsen |

”Den kommer direkte fra udstillingen Boot Düsseldorf, og det er første gang, Najad 570 præsenteres i Danmark,” fortæller Ebbe Borg fra KMC Boats i Kolding, som er dansk importør af Najad.

Båden, som er erhvervet af en svensk køber for godt 15 millioner kroner, bliver det største og dyreste fartøj på Boat Show. Fredericia bliver i øvrigt den eneste danske bådudstilling i år, hvor man kan opleve den store og dyre svensker.

”570’eren er Najads nye flagskib, og den er blevet flot modtaget ude i Europa. Med sin størrelse og en grundpris på omkring 12 millioner kroner har den et afgrænset marked, men den har solgt langt over forventning,” siger Ebbe Borg.

Ebbe Borg har endnu ikke solgt en 570’er i Danmark, men det kan Fredericia Boat Show forhåbentlig lave om på.

”Fredericia har altid været vores bedste danske udstillingsplatform, og vi har store forventninger. Siden Najads ”Åbent værft” i august har pilen peget opad, og jeg ser også det kraftige bilsalg herhjemme som en indikator på, at folk atter tør bruge penge. Så vi er meget fortrøstningsfulde,” siger Ebbe Borg, som også tilbyder sejlbåde i mere almindelige størrelser og prislejer.

Fredericia Boat Show foregår 25.-27. februar & 3.-6. marts 2011. Læs mere om udstillingen  her: www.boatshow.dk

Motor
content-loader
content-loader
content-loader