Gå til hoved-indhold
Denne X119 fra 1989 kan erhverves for 595.000 kr. Foto: Kerteminde SejlklubUdstyr
Denne X119 fra 1989 kan erhverves for 595.000 kr. Foto: Kerteminde Sejlklub

Bådudstilling på Kerteminde havn

Kerteminde Sejlkub og Sejl- og motorbådsklubben Amanda, har arrangeret en flydende bådudstilling udelukkende med brugte sejl- og motorbåde i pinsen d. 10. - 12. juni.

Af katrine bertelsen |

Med allerede 30 tilmeldinger, får også tilskuerne på havnen noget nyt at kigge på, mens de 700 joller fra SailXtreme og 50 store kølbåde fra Big Boat Challenge dyster ude på Kerteminde bugt.

Udstillingen består af bådtyper i alle størrelser, og henvender sig bredt til alle interesserede. Bådene som foreløbigt er tilmeldt til udstillingen spænder lige fra familievenlige cruisere til ekstreme racere. Priserne spænder fra under 100.000 kr til over millionen.

En af de meget interessante og sjældne både der udstilles, er den fantastisk smukke 52 fods Bianca 520. Båden er totalrenoveret, og fremstår som den dag den forlod Bianca værftet.  Det er en perle af en båd med høj håndværksmæssig kvalitet.

En anden spændende båd er den frække og hurtige X-119.
Båden er nok en af de smukkeste både fra X-Yacht. En 12 meter med klassiske linier, moderat bredde og fartpotentiale der giver de fleste baghjul. Denne båd er udstyret med formstøbte kulfibersejl fra Elvstrøm Sejl.

Tursejlerne får også nok at savle over. En fantastisk smuk og sjælden Drabant 335 og en Najad 390 kan nok give lyst til langture.

I den mindre ende af bådmarkedet udstilles flere gennemrenoverede danske sejlbåde, 2 stk. Mustang 616 fra Kerteminde Yachtværft og en Bianca 28. Disse både fremstår som nye og viser at også både med lidt år på bagen, kan være ganske smukke.

For yderligere information se: www.danskebaade.dk

Læs også mere om samme weekends tilbud i Kerteminde på: www.kertemindeevent.dk

Kilde: Pressemeddelelse, Kerteminde Sejlklub

Motor
content-loader
content-loader
content-loader