Gå til hoved-indhold
Udstyr

230 volts omformer giver skarpt tv-billede

Til sommer kan du leve på vandet og samtidig følge med i Tour de France, EM i fodbold og OL. En 230 volts omformer giver nemlig et skarpt billede, siger Steen Mandsberg fra Dometic Denmark.

Af Troels Lykke |

Er man bådentusiast og nyder sommeren på vandet, melder der sig lidt af en teknisk og praktisk udfordring, hvis man vi se EM i fodbold, Tour de France og OL.     

Hvordan får man kombineret ferie i båden med de uimodståelige tilbud fra tv-skærmen?

En ganske enkel løsning ligger lige for.

- En 230 volts omformer er alt, hvad der skal til, for at man har et skarpt skærmbillede, når man ligger for svaj i havnen, siger Steen Mandsberg, fra Dometic Denmark A/S, leverandør af komfort til båd- og caravanbranchen.

- Jeg møder mange bådejere, som ovenpå en sommer med store sportstransmissioner i tv, ærgrer sig over, at de ikke lige fik deres drømmekamp eller kongeetapen fra Tour de France med, da de sad og nød et glas kølig hvidvin på vandet.  

Julegaven til manden

Med juletiden bankende på døren er direktøren da heller ikke et sekund i tvivl om, at en omformer til båden er den oplagte gave til manden, der har alt – undtagen 230 volt når de er til søs. 

- Umiddelbart lyder en 230 volts omformer måske ikke som det mest sexede. Men når Tour-feltet svinger ind på Alpe d'huez og bolden ruller under EM, så skal der nok være mænd, der får julelys i øjnene ved tanken om sommerferie i båden, forklarer Steen Mandsberg, som minbaad.dk mødte under Arcona og Princess-udstilling i Hundige i lørdags.    

Man kan få en modificeret omformer fra 549 kroner eller en Sinus Omformer fra 1.695 kr.

www.dometic.com/dk/Europe/Denmark/Marine/

www.waeco.dk

Motor
content-loader
content-loader
content-loader