Gå til hoved-indhold
Udstyr

Åbent hus hos Hellers - køtilbud og tjek af dieselpest

Hellers i Kastrup sætter priserne ned fredag, lørdag og på søndag, men der er også tjek af dieselpest, demonstration af produkter og matchrace i Mini 12-metere, fortæller Peter Heller til minbaad.dk

Af Troels Lykke |

I weekenden 6. - 8. juli kan du for 25 kr. få testet hos Hellers i Kastrup om du har bakterier i din dieseltank.

- Medbring en prøve fra din tank og vi tester det, fortæller Peter Heller, der har forberedt de kommende tre dage i flere uger.

Bio Protect er en af de mest effektive midler til diesel bakterier. Bio Protect stopper og forhindrer vækst af bakterier i diesel tanken. Middelet er skånsomt mod motoren og påvirker ikke dens effektivitet.

Dieselpest er betegnelsen for en biomasse der kan vokse i dieseltanke.

Årsag til dieselpest

Bakterier, alger og svampe kan komme i tanken via vand og luft og disse kan overleve i den tynde grænse der er mellem diesel og det bundvand/kondensvand som ofte står i tanken. Mikroorganismerne formerer sig i vandet og ernærer sig med kulstof fra dieslen.

Køtilbud i tre dage og matchrace

- Hver dag kommer vi med nye, store tilbud, vi gør det her for at få en lidt sjov og anderledes weekend med kaffe til de besøgende i et åbent hus, hvor også leverandørene fra Palby, Watski, Raymarine, Simrad og Columbus Marine møder op og giver tips sammen med os i Hellers, siger Peter Hellers til minbaad.dk.

Gamle nødraketter kan man også tage med og dermed få tilbud på nye nødraketter.  Også Andersen-spil kommer på tilbud.

Derudover vil der være matchrace hver dag klokken 13, når der sejles i mini 12-meter.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader