Gå til hoved-indhold
Dieselpest er en bakterievækst, som lever i vore dieseltankeKort Nyt
Dieselpest er en bakterievækst, som lever i vore dieseltanke.

Analysekit kan teste om du har dieselpest

Diesel analysekit er en effektiv test, der tillader dig at overvåge niveauet af bakterier og svampe i dit brændstof i din motor- eller sejlbåd.

Af Troels Lykke |

- Vi anbefaler brug af testkit til tilfælde, hvor der ikke er noget klart problem med dit brændstof, men måske en potentiel forurening. Testen giver dig svar på om du er uden for fare, eller har behov for en behandling, forebyggende, eller som decideret kur ved kraftig forurening af dit brændstofsystem, siger importør Christian Fogh Glass fra shipshop.dk.

Kittet er et biologisk analysekit, hvor der udtages en prøve med en prøvepind - denne anbringes i medfølgende glas og mærkes. Herefter stilles den ved ca. 30 grader varme i 48 timer, hvorefter man kan  aflæse resultatet og afhængig heraf, tage de nødvendige forholdsregler.

-Har du behov for behandling anbefaler vi en antidieselpest, der bruges forebyggende såvel som ved kur ved kraftigere forurening, siger Christian Fogh Glass.

Bakterievækst

Dieselpest er en bakterievækst, som lever i vore dieseltanke og hvis efterladt ubehandlet forårsager ubehagelige motorstop og dyre efterregninger.

Dieselpest er mere udbredt nu, end tidligere, en af årsagerne hertil at brugen af biodiesel som sammen med vand i tanken giver perfekte vækstbetingelser for dieselpesten.

Bakterier og svampe-slim kan forårsage blokeringer af brændstoffiltre, brændstofledninger og korrosion af tanke.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader