Gå til hoved-indhold
Holdets årlige budget er på over 7,5 mio. kroner frem til 2014, fortalte Rasmus Køstner i går til minbaad.dkUdstyr
Holdets årlige budget er på over 7,5 mio. kroner frem til 2014, fortalte Rasmus Køstner i går til minbaad.dk

SAP Extreme udvider sponsorkreds med Vitamin Well

Vitamin Well vil stå for drikkevarer til alle aktiviteter for SAP Extreme Sailing Team. Vitamin Well smager godt, konstaterede vi på Aarhus Bugten i går med Gram-Hansen og Køstner.

Af Troels Lykke |

Peter Madsen, Country Manager, Vitamin Well:

“Vitamin Well er stolte over, at blive en aktiv part af SAP Extreme Sailing Team med ønsket om, at vores produkter vil hjælpe det hårdt arbejdende team til at performe endnu bedre”.

Hos Vitamin Well ser vi Extreme Sailing Series og SAP Extreme som en spændende nyskabelse inden for sejlsporten med højere fart, action og stor tilgængelighed for publikum. Det løfter kapsejlads op på et højere niveau og vil øge interessen for sejlsport – og det vil vi gerne være en del af”

For SAP Extreme Sailing Team er det meget tilfredsstillende, at kunne byde Vitamin Well velkommen i sponsorkredsen.

Køstner: Et dynamisk brand

Rasmus Køstner:

”Vitamin Well er et dynamisk og innovativt brand, som vi er stolte over at skulle associeres med i de kommende år, og så har de nogle rigtigt gode produkter, som vi har stor glæde af til både konkurrence og træning”. 

Jes Gram-Hansen supplerer:

”Vi har udvalgt de varianter af Vitamin Well der passer bedst til vores behov og smag. Det er vigtigt for os, at performe bedst muligt hver dag, uanset hvor i verdenen vi er, så dette sponsorat er med til at løfte vores præstationer”.

I skandinavien i 2008

Vitamin Well var de første til at introducere vitaminberigede drikkevarer på det skandinaviske marked i 2008.

Peer Madsen:

”Vitamin Well´s varianter er unikke, ikke kun i design og smag, men som en produktkategori og den måde hvorpå vi kombinerer folks daglige drikkevarer med vitaminer og et minimum af fedende kalorier samt en unik smag. Sammen med SAP Extreme Sailing Team er vi stolte over, at kunne give det bedste fra begge verdener til fans og kunder."

Motor
content-loader
content-loader
content-loader