Gå til hoved-indhold
Crewsaver Mission boot sælges nu til 189 kr., fortæller Pro-Safe.Kort Nyt
Crewsaver Mission boot sælges nu til 189 kr., fortæller Pro-Safe.

Pro-Safe går i luften med webshop

Den teknologiske tidsalder buldrer derudaf og hos Pro-Safe i Korsør vil man med på beatet med en ny hjemmeside kombineret med en webshop.

Af Troels Lykke |

I Pro-Safes nye webshop vil man blandt andet kunne finde sejlertøj og udstyr fra Crewsaver, dykkerudstyr fra mærkerne Aqua Pro og Black Water samt reservedele og tilbehør til gummibåde.

Der vil løbende være gode tilbud plus udsalg af restpartier og sidste års modeller.

I fremtiden vil der være fokus på nyheder til jollesejlerne fra Crewsaver.

- Crewsaver produkterne er gennemtænkte og af en rigtig god kvalitet. Mærket er kæmpestort i England hvor en stor del af produktionen også finder sted. Crewsaver vinder hurtigt terræn herhjemme, særligt efter flere førende sejlklubber har fået øjnene op for det, siger Fanny Villadsen fra Pro-Safe.

Tidligere har Pro-Safe primært beskæftiget sig med B2B markedet, men af hensyn til det engelske sejlsportsbrand Crewsaver, har man nu valgt selv at gå aktivt ind i salgs- og markedsføringsprocessen.

Salgschef Søren Larsen fra Pro-Safe:

-Vi er utroligt glade for det gode samarbejde vi har med vores danske forhandlere. Ikke desto mindre må man følge med tiden. En webshop er et stærkt profileringsværkstøj og vi arbejder målrettet på at profilere vores forskellige produkter. Det skal gerne medvirke til større kendskab og efterspørgsel ude hos forhandlerne.

Se den nye hjemmeside og shop på www.pro-safe.dk

Motor
content-loader
content-loader
content-loader