Gå til hoved-indhold
Niels Kold Nielsen og hustruen er her på vej ud af Bogense Havn. Foto: Troels LykkeKort Nyt
Niels Kold Nielsen og hustruen er her på vej ud af Bogense Havn. Foto: Troels Lykke

Fordomme om RIB aflives med ribklubben.dk

Niels Kold Nielsen og Mikael Kruse Jensen giver mere viden til danske sejlere med den virtuelle klub, www.ribklubben.dk

 

Af Troels Lykke |

Man kan godt fiske fra en RIB, en fiskekrog får ikke luften til at gå ud af pontonerne, understreger de fynske RIB-sejlere, der har skabt www.ribklubben.dk

- Vi startede den for at dele vores begejstring og fascination af RIB-sejlads, vi ku ikke forstå at andre ikke havde samme begejstring. Vi giver gode råd om transport og praktiske ting omkring RIB-sejlads og mange har henvendt sig, siger 45-årige Niels Kold Nielsen.

- Vi vil med klubben også eliminere rygter om, at hvis man fisker fra en gummibåd og krogen sætter sig fast i dækket, så synker du, for det gør du ikke, siger Niels Kold Nielsen

Han sejler selv en kæmpe RIB, Brig Eagle 780, til 675.000 kroner, men så er det også med en 300 hk motor, samt en masse udstyr med elektrisk anker toilet og kæmpe Garmin kortplotter.

Hjælper RIB-center Fyn

Han er også er aktiv i Svendborg-forhandler, Leif Larsen Marine, hvor han er en af arkitekterne om at skabe et RIB-center Fyn, der har indrettet en hel udstilling med RIB både, udstyr og rådgivning.

Læs artikel i BådNyt på gaden, hvor der er portræt af Niels Kold Nielsen og hustruen Jeannette. De to er vilde med RIB og bruger den sydpå hvert år med deres to børn.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader