Gå til hoved-indhold
Aftenen er en 3 timers intensiv peptalk - og alle deltagere får udleveret bogen "Kom godt i gang med kapsejlads".Sejlklubber
Aftenen er en 3 timers intensiv peptalk - og alle deltagere får udleveret bogen "Kom godt i gang med kapsejlads".

Projekt: Få vind i sejlene - foredrag i Svendborg

Dansk sejlunions projekt ”Få vind i sejlene” er sat i søen for at få flere glade sejlere, få flere både på vandet og få mere liv i havnen. Svendborg Sunds Sejlklub inviterer til inspirationsaften.

Af katrine bertelsen |

Svendborg Sunds Sejlklub inviterer til inspirationsaften med Peter Wolsing fra sejlunionen. Projektet går ud på at få sejlerglæden frem, at blive en bedre sejler og at lære at tænke nyt.

Peter Wolsing, der bl.a. har skrevet bøgerne "Sejl, vind og vær glad" og "Kom godt i gang med kapsejlads" har udviklet et meget lærerigt undervisningskoncept, der på samme tid er egentlig læring og samtidig en peptalk, der kan gøre dig til en bedre sejler og dermed give dig mere glæde som sejler.

Aftenen er en 3 timers intensiv peptalk - og alle deltagere får udleveret bogen "Kom godt i gang med kapsejlads" GRATIS.

I Silkeborg Sejlklub har de haft Peter Wolsing forbi og de siger:

"...der er virkelig flyttet meget, og en stor del af "kursisterne" har markant fået/udbygget en ny dimension i deres "sejlerkarriere".

Arrangementet er gratis - og alle kan deltage, erfarne som nybegyndere. Der kan købes øl og vand i pausen.

Tid: Onsdag den 26. september kl. 18.30
Sted: Mærsk Trainingcenter, Auditoriet, Dyrekredsen 4, 5700 Svendborg

Du kan læse mere om projektet her.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader