Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Marex 320 ACC vises nu frem i Hamborg. Den koster fra 1,85 mio. kr.

Reese Marin udstiller ny Marex 320 i Hamborg

Der er verdenspremiere på den nye Marex 320 Aft Cabin Cruiser på den internationale bådudstilling i Hamborg, Hanseboot, fra 27. oktober til 4. november.

Af Troels Lykke |

Det er den danske og nordtyske importør og forhandler gennem mere 16 år for de norske Marex motorbåde, Reese Marin i Aabenraa, som forestår premieren i Hamborg.

Bådhandler Henrik Reese og Servicechef Michael Hohmann fra Reese Marin har været med på sidelinjen fra starten sammen med værftets designere omkring idé og udvikling af den nye Marex 320 ACC, derfor var det også en meget stor oplevelse, da der blev inviteret til test og prøvesejlads i Arendal Norge af prototypen i juli måned, lyder det fra Aabenraa.

Godt søgreb

- Bådens søgreb og beskaffenhed er i topklasse, den er ganske enkelt perfekt -selv i kraftig sø mærker man, at den er bygget efter de kendte norske motorbåds traditioner, hvor man til bunds kender de nordiske farvande og derfor ikke er gået på kompromis med Marex´s allerede  kendte  bund og skrogdesign, som har høstet mange internationale priser sidst i 2010/11 med storebroderen Marex 370 Aft Cabin Cruiser, som blev året båd i Europa og har vundet mere en 8 priser og flotte  tilkendegivelser fra bådmagasiner i Europa, siger Henrik Reese, der på Hanseboot viser bådene frem i hal 6.

Storebroderen Marex 370 Aft Cabin Cruiser i 2013 udgave udstilles ligeledes på Hanseboot side om side med verdenspremieren Marex 320 Aft Cabin Cruiser. 2 unikke motorbåde med seperat agterkahyt Center cockpit og med tradionelt fast skruesystem.

Marex 320 Aft Cabin Cruiser

Længde oa.  9,99m. –
Bredde oa. 3,30m. –
Dybgang 1,0 m.  –
Vægt: ca. 5.000 Kg. - 
Motor alternetiver: Yanmar / Volvo Diesel fra 110 - 370 HK
Sovepladser: 3+2 - Siddepladser 8 i cockpit. - Omfattende udstyr incl. i standad prisen.
PRIS: Fra Dkr. incl 25% moms 1.850.000,00

Motor
content-loader
content-loader
content-loader