Gå til hoved-indhold
Foldegardinet kan også fås med et mørklægningslag.Udstyr
Foldegardinet kan også fås med et mørklægningslag. Se det på Både i Bella fra på torsdag.

Solafskærmning under dæk

Med to nye gardiner kan du afskærme for solen under dæk. Gardinerne er engelske og der kan vælges mellem rulle- og foldegardiner til vinduer og skylights. Se det på Både i Bella.

Af katrine bertelsen |

Cabinshade fra Oceanair  er et rullegardin til luger og vinduer, anbragt i en enkel funktionel kassette.

Gardinet monteres hurtigt og nemt på vandrette, lodrette og let buede flader med kun to skruer. Kassette og stof er 100 % behandlet til at kunne modstå den forhøjede UV stråling på vandet. Det fortæller Columbus Marine.

100 procent mørkelægningsstof

Cabinshade er udstyret med 100 % mørkelægningsstof som kan udstrækkes i forskellige vinkler for at tilpasses buer og udformede lofte og vægge.

Et enkelt håndtag sikrer gardinet når det er udfoldet, og derudover kan fjederspændingen justeres for at ændre gardinets sammenrulning.

Cabinshade passer de fleste lugestørrelser og leveres med al det nødvendige monteringsudstyr og monteringsguide. Skal du bruge “skæve” mål kan de også fås i tilpassede størrelser fra Oceanairs fabrik i England.

Foldegardin

Skysol foldegardin fås i fem standard størrelser og i farverne creme, lys beige, navy og hvid. Stoffet er UV bestandigt samt snavs- og vandafvisende. Der er muligt at tilføje et mørklægningslag på bagsiden. 

Skysol foldegardin monteres nemt og hurtigt ved at bruge et stofbeklædt sejlpind som kan monteres med en front eller top fikseringspunkt. Efter monteringen er det muligt at bestemme om gardinet skal samle sig i toppen eller i bunden når den ikke er i brug. 

Der findes et udvalg af måder til at holde gardinet foldet ,som kan passe til hvilken som helst stil om bord: knapper, velcro, krog eller tværpind. Også her kan gardinet tilpasses individuelle mål.

Gardinerne kan ses på den danske forhandler Columbus Marines stand på Både I Bella. Stand B5-008/009.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader