Gå til hoved-indhold
Alt er er klar til Påskestævnet. Mærkerne er pustet op, flagene støvet af og benzinen hældt på Rib’en. Foto: Katrine BertelsenKapsejlads
Alt er er klar til Påskestævnet. Mærkerne er pustet op, flagene støvet af og benzinen hældt på Rib’en. Foto: Katrine Bertelsen

47 både tilmeldt påskestævne i Hellerup

En uge før det traditionelle påskestævne i Hellerup Sejlklub er der allerede 47 både tilmeldt, og der kommer stadig tilmeldinger.

Af katrine bertelsen |

Det lune forår tyder på meget stor deltagelse til Hellerup Sejlklubs tune-up stævne – Påskestævnet.

OK-jolleklassen topper med hele 17 både, og CB66’erne stiller med 10. Også Ynglingene, A-Cat og Melges24 deltager, dog i lidt mindre antal. En enkelt Drage har også meldt sig under fanerne.

- Kommer der ikke flere Drager end en enkelt, bliver den startet sammen med Ynglingene. Det er nok lidt for meget at lave en start for en enkelt båd, siger stævne- og baneleder Troels Wester-Fischer.

Troels regner med, at antallet af deltagende både kommer over 50, da der stadig tikker tilmeldinger ind. Sidste år drillede vinden en del, men mon ikke det bliver bedre i år.

Der arbejdes stadig på de sidste detaljer, men han forsikrer, at der er stærke kræfter der arbejder på at få skaffet påskeæg til alle.

Du kan endnu nå at tilmelde dig. Det sker på www.regattateam.dk, hvor du også kan se hvem der i øvrigt er tilmeldt.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader