Gå til hoved-indhold
Denne Quicksilver Activ 705 Cruiser med Mercruiser 135hk benzin sælger Ketner Outdoor.Kort Nyt
Denne Quicksilver Activ 705 Cruiser med Mercruiser 135hk benzin sælger Ketner Outdoor.

Ketner Outdoor konkurs - 22 ansatte er opsagt

Steen Grønlund fra Ketner Outdoor siger til minbaad.dk, at konkursen bl.a. skyldes, at et søsterselskab efterlod en regning på 10-11 mio. kr.

Af Troels Lykke |

Ketner Outdoor i Hvidovre, der bl.a. sælger motorbådene Quicksilver, Uttern, Ryds, Linder og SeaRay og motorene Mercruiser og som også har en skov og have afdeling, er blevet begæret konkurs af Nykredit Bank. 

22 personer blev i torsdag opsagt, bekræfter direktør Steen Grønlund overfor minbaad.dk.

10-11 mio. kroner gjorde udslag

- Årsagen til konkursen skyldes bl.a. en gammel gæld på 10-11 mio. kroner. En gæld, som stammer fra Axel Ketner, inden denne virksomhed blev solgt ud af koncernen i 2007, forklarer Steen Grønlund.

Han fortæller endvidere i et brev til kunder i bådbranchen:

- Efter vores mening er det en helt unødvendig beslutning, virksomheden har en egenkapital på 25 mio kr. Personalet er blevet orienteret om konkursbegæringen i går , og der er selvfølgelig en noget mat men fattet stemning på arbejdspladsen.

Overkud hvis gældspost var væk

Til minbaad.dk udddyber han.

- Havde vi ikke haft gælden på 10-11 mio. kroner fra søsterselskabet Axel Ketner, så havde vores firma givet overskud, i stedet havde vi et underskud på en mio. kroner i 2011. Men vi har også haft underskud de seneste år. Vi har også forsøgt at afhænde virksomheden også med management buy out, men det er heller ikke lykkedes, forklarer Steen Grønlund.

- Det er bare noget skrammel, siger han.

Det store spørgsmål er nu, hvem der i Danmark skal forhandle bådene, som firmaet Brunswick ejer.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader