Gå til hoved-indhold
Kort Nyt

West Bådudstyr åben igen - John Westerlin nu eneejer

Da West Bådudstyr gik konkurs i oktober 2012 var det med to ejere, nu har John Westerlin købt firmaet tilbage af banken, oplyser han til minbaad.dk.

Af Troels Lykke |

En af landets største Suzuki-forhandlere er nu på benene igen. West Bådudstyr åbnede nemlig i den her uge med nyt CVR-nummer, efter at firmaet var gået konkurs sidste år.

Genopstandelsen sker efter at den tidligere ejer, John Westerlin, 55, køber aktiverne tilbage i firmaet og han vil føre West Bådudstyr i Køge videre som eneejer, som han også gjorde det før 2008.

- Der er nok at se til nu, men jeg forventer at det vil gå godt fremover, alle kreditorer har fået deres penge, jeg er ikke typen, der ikke betaler hvad jeg skylder, siger John Westerlin til minbaad.dk.

Har ikke kørt med tysk moms i to år

John Westerlin, der har været i bådbranchen i næsten 25 år, forventer at ansætte to medarbejdere i firmaet.

John Westerlin fortæller at han har kæmpet med sager omkring tysk moms men at det var før 2010, hvor SKAT opkrævede dansk moms i et år og fire måneder. I forvejen havde firmaet allerede betalt tysk moms af produkterne.

- Men det var ikke hovedårsagen til konkursen, i de sidste to år har vi ikke kørt med tysk moms, siger Westerlin, der nu ser frem og tror på en sund forretning.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader