Gå til hoved-indhold
Udstyr
Strandkatamaranen LightFighter vejer bare 85 kilo.
Udstyr
Mød OL-surfer Sebastian Fleischer og se hans RS:X bræt og rig.

Boat Show: Se strandkatamaran og mød OL-surfer

Boat Show i Fredericia byder ikke bare på luksusbåde. Også strandkatamaranen LightFighter bliver præsenteret, og OL-surfer Sebastian Fleischer fortæller om RS:X-brættet.

Af katrine bertelsen |

Om 14 dage går det løs på Boat Show i Fredericia. Bådmessen byder på et væld af fartøjer, både store og små., hvor man for alvor kan få udfordret sin sejlerkunnen og mærke saltvandet og vinden i ansigtet.

Strandkatamaran LightFighter

Det gælder blandt andet den nye strandkatamaran LightFighter, som med sin vægt på blot 85 kilo er lige til at transportere på bilens tag, og den kan samles og rigges på under 15 minutter.

Den fire meter lange letvægtskatamaran, som er perfekt til kystnære og lavvandede farvande, er nem at håndtere og manøvrere, og accelerationen og hastigheden sikrer nogle sjove timer på vandet.

OL-surfer RS:X

En anden let hurtigløber er den olympiske windsurfingmodel RS:X. På Boat Show kan man på fire af messedagene møde danske Sebastian Fleischer, som deltog i OL i London som den yngste deltager i RS:X-feltet.

På Neil Pryde Scandinavia’s stand kan du møde og tale med OL-surfer Sebastian Fleischer og se hans RS:X bræt og rig. Desuden vil han tre gange om dagen fortælle og vise billeder fra OL-deltagelsen, vejen til OL, træningen og hans fremtidsplaner.

Fredericia Boat Show finder sted over to weekender: den 22.-24. februar og 1.-3. marts, alle dage klokken 10-17. Desuden VIP-dag den 28. februar klokken 13-18. Se alle udstillere og program her.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader