Gå til hoved-indhold
Sigtbarheden var ikke bedst for Opti-sejlerne i Tyskland. Foto: Jonas DöppingKapsejlads
Sigtbarheden var ikke bedst for Opti-sejlerne i Tyskland. Foto: Jonas Döpping
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads

Optimistjolle: Oliver Ørting fortsætter succesen

Optisejler Oliver Ørting har vind i sejlene. Først nordisk mester, så polsk mester, og nu vinder af Herbstpokalen i Tyskland.

Af katrine bertelsen |

Oliver Ørting lavede en imponerende serie med top 5 placeringer i alle seks sejladser til Schweriner Herbstpokal, hvor han efter førstedagen lørdag lå på en delt førsteplads med en tysker.

Søndag var der finale med de bedste sejlere, og her viste Oliver sin store styrke og rutine ved at sejle en 1. plads hjem i første race, og en 4. plads i andet finale race, hvor han havde vundet stævnet inden sidste sejlads.

Sejladserne blev sejlet i 2-8 m/s og afviklet professionelt af de tyske arrangører. Stævnet havde deltagelse af 275 A-sejlere fra fire lande herunder tyske og polske VM-sejlere.

Næste store udfordring er det sidste store ranglistestævne i Vallensbæk om 14 dage, hvor Oliver også deltager. De flotte resultater giver også den 14-årige elitesejler ekstra brændstof og energi til de mange træningstimer på vandet i al slags vejr.

Oliver Ørting sejler med udgangspunkt i Præstø, hvor han er støttet af blandt andet Faxe Kondi og Nordea. Oliver Ørting støttes desuden af Vordingborg Kommune, hvor han to år i træk har fået et økonomisk skulderklap i form af støtte fra kommunens eliteidrætsordning.

Se resultater fra stævnet i Tyskland her.

Du kan følge Oliver på hans facebookprofil her.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader