Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Recife, en by med mere end fem millioner indbyggere, kan prale palmer og solskin året rundt og er berømt for brede Boa Viagem strand.

Brasiliansk delstat stiller med hold i Volvo Ocean Race

Den brasilianske delstat, Pernambuco, deltager med et hold i Volvo Ocean Race og dets hovedstad, Recife, belønnes ved at blive første stopover efter start i Alicante i 2014.

Af Troels Lykke |

Recife holdet bliver det andet offentliggjorte hold i den 12. udgave af Volvo Ocean Race, efter at SCA kvinde-holdet annoncerede deres deltagelse sidste år.

Detaljer om holdet, herunder identiteten af ​ skipperen, vil blive annonceret i de kommende uger.

"Dagens offentliggørelse af  Pernambuco holdet og Recife som første stop er fantastisk nyhed for sejladsen," siger Volvo Ocean Race CEO Knut Frostad.

"Det glæder mig at se Volvo-sejladsen udbygger forbindelsen med Brasilien, Recife og Pernambuco på denne måde."

Stor opmærksomhed

"At et hold kommer til Recife i slutningen af ​​første ben betyder, at der vil være en masse opmærksomhed på denne store by og med en brasiliansk hold i Race vil være fantastisk for fans over hele landet."

Beslutningen om at gøre 1.etape af ruten fra Alicante til Recife, hovedstaden i den Pernambuco stat på den nordøstlige kyst af Brasilien, betyder at sejlerne besøger Brasilien i en af ​​de største sportslige år i nationens historie - blot et par måneder efter, at landet har været vært for 2014 Verdensmesterskaberne i fodbold.

Værtsby for VM to måneder forinden

Recife er en af ​​værtsbyerne for VM, mellemstationer fem kampe. Volvo Ocean Race vil være i Recife i midten til slutningen af ​​oktober, med datoer, der skal bekræftes i næste måned.

"Ankomsten af ​​Volvo Ocean Race, vil bidrage til at gøre» året for Recife 'endnu mere af en fest, "siger Volvo Ocean Race COO Tom Touber, som meddelte mellemlanding i Recife på torsdag.

"Brasilien er hovedstaden i verdens sport med VM kommer op i 2014 og Rio OL til at følge i 2016, og det er en ægte gys, der skal bringe Race til et land med en sådan passion for sport."

80 havne byder ind som stopover havn

Recife, en by med mere end fem millioner indbyggere, kan prale palmer og solskin året rundt og er berømt for den brede Boa Viagem strand.

Det var en af ​​over 80 havne, der udtrykke interesse for vært for løbet, da tilbuddet blev iværksat i 2012.

Den seneste brasilianske hold  i Volvo Ocean Race var Brasil 1 i 2005-06. Torben Grael var skipper og Knut Frostad, nu Volvo Ocean Race CEO, figurerede som et besætningsmedlem på nogle af benene.

Den brasilianske kampagne viste sig at være en stor succes og udløste stor interesse på verdensplan og i medierne. Grael vandt senere Volvo Ocean Race som skipper på Ericsson 4 i 2008-09.

Den resterende del af ruten vil blive annonceret i løbet af de næste par uger, med de endelige detaljer, herunder datoer for mellemlandinger og afstande skal sejles, der kommer i midten af ​​februar.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader