Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Spansk topsejler brugte Kaenon jorden rundt for Telefonica.

Proffer vælger Kaenon solbriller med patenterede linser

- De meget lette og polariserede SR-91 linser, er kendt for at reducere blænding. Og er slagfaste og giver knivskarp klarhed, siger ny importør af kendis-brillen, der typisk koster fra 1900 kr.

Af Troels Lykke |

Hvorfor vælger topatleter indenfor blandt andet sejlsport, golf, tri-sport, stand up paddling verdenen over at bruge Kaenon solbriller?Det vil denne artikel prøve at besvare.

Kaenon solbriller har, som de eneste på markedet patenterede SR-91 linser.

SR-91 linser, som er ultimativt lette og polariserede, er kendetegnet ved, at de reducerer blænding, de er slagfaste og giver knivskarp klarhed. Disse tre egenskaber er der ingen andre solbriller, der kan prale af at kunne, siger Dorthe Hoffman, eneimportør i Danmark fra Nordic People i Gentofte.

Brillerne, der bruges af America's Cup-sejlerne Russell Coutts og Rod Davies blandt andet, har en speciel coatning.

- Linserne har yderligere på inderside og yderside en hydrofob coating, der er designet til at afvise vand og sne fra linsernes overflade. Det forhindrer vanddråber i at sætte sig på linserne og genere synsfeltet, siger Hoffmann.

Overfor minbaad.dk uddyber hun med flere fagord:

- Stellet er lavet af TR-90, som er et fleksibelt, holdbart og letvægtsmateriale. Det er temperatur resistent, så det bevarer dets form og kræver ikke løbende tilpasninger.

Og tilføjer Dorthe Hoffmann:

- Mange af Kaenon solbrillerne har ligeledes nedsænkede Variflex gummi næsepuder og performance solbrillerne har derudover et øregreb, der sikrer, at solbrillerne bliver, hvor de skal også under ekstrem aktivitet.

Sejlere der vælger Kaenon-solbrlller - plus minbaad.dk:-)
Sir Ben Ainslie, Ray Davies, Terry Hutchinson, John Kostecki, Xabi Fernandez, Sara Winther, Yann Guichard, Russell Coutts, Rafa Trujilo, Glenn Ashby, Blair Tuke og Peter Burling, Anna Tunnicliffe, Sally Barkow er bare nogle af top sejlere, som vælger at bruge Kaenon solbriller.

Minbaad.dks redaktør er nu også med på vognen og har anskaffet sig brillerne, der koster 1999 kr. og 2.129 kr. for hhv. Hard Kore og Soft Kore-brillen. I hører mere om brillerne, der indtil videre er god for mig til sejlsport, tennis og fritid.

Coutts bruger Kaenon Kore-model.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader