Gå til hoved-indhold
Kebonys innovative teknologi bruger et biprodukt fra sukkerrørsproduktion, til at forvandle meget bæredygtige træsorter til et holdbart træproduktKort Nyt
Kebonys teknologi bruger et biprodukt fra sukkerrørsproduktion, til at forvandle meget bæredygtige træsorter til et holdbart træprodukt.

Kebony vinder pris for bedste virksomheds-innovation i London

Norsk selskab har udviklet et bæredygtigt og miljøteknisk alternativ til truede tropiske træsorter, der apteres på både. Kebony skabes via et biprodukt fra sukkerørsproduktion.

Af Troels Lykke |

Det bæredygtige alternativ har vundet prisen for «Best Innovation» i kåringen til Best Business Awards i London.

Tildelingen af prisen, har som formål at fremhæve organisastioner som har et identificerbart behov for en innovativ miljøteknologisk produktion, og har haft succes i markedet.

Kebonys teknologi bruger et biprodukt fra sukkerrørsproduktion, til at forvandle meget bæredygtige træsorter til et holdbart træprodukt med egenskaber og æstetik som tropiske træsorter, det fortæller Kebony til pressen.

Kebony, som også har datterselskaber i Sverige og Danmark, er det eneste nordiske selskab som har vundet en Best Business Award eller blevet nomineret til en World Economic Forum Technology Pioneer pris.

Pioner indenfor udvikling

Bestyrelsesformanden i Best Business Awards, Andrew Areoff:

«Kebony er en pioner indenfor udvikling af nye naturlige materialer til bæredygtigt byggeri. Innovationsmetoden til behandling af bæredygtige træsorter, til at give de samme kvaliteter som hårde træsorter, skaber en sensation for dagens kontruktionsindustri».

Arnt Kristian Barsten, nordisk salgsdirektør i Kebony, tilføjer;

«Kebony er vældig glade for at blive anerkendt af Best Business Awards. Denne pris har en klar sammenhæng med den øgede efterspørsel efter miljøvenligt træ med høj kvalitet.»

Motor
content-loader
content-loader
content-loader