Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Aarhus-holdet går efter at komme på podiet i år, hvor deres kontrakt udløber med SAP. Sidste år blev de nummer fire.

Gram-Hansen er klar til at kæmpe mod Ben Ainslie

Danske SAP Extreme Sailing Team er på plads i Singapore, de skal nu kæmpe mod nye America's Cup-stjerner med to nye mand om bord, bl.a. Peter Wibroe.

Af Troels Lykke |

SAP Extreme Sailing Team er på plads i Singapore og klar til den kommende Extreme Sailing Series sæson. Foruden det danske hold byder 2014 sæsonen på en lang række Volvo Ocean Race og America’s Cup stjerner.

Ben Ainslie, Dean Barker, Franck Cammas og den nykårede A-Cat verdensmester Glenn Ashby vil alle være på startlinjen til første sejlads på torsdag kl. 7:30 dansk tid.

Vinteren har stået på forberedelse
SAP Extreme Sailing Team har igennem hele vinteren arbejdet for, på alle fronter, at blive klar til Extreme Sailing Series 2014.

”Vi arbejder hele tiden på at forbedre holdets performance. Det kan vi gøre ved at skrue på flere forskellige knapper. Siden 2013 sæsonen sluttede har vi blandt andet trænet mod nogle af de andre Extreme Sailing Series hold, evalueret og udvalgt vores nye hold og så har vi optimeret vores båd, så den er klar til serien. Derudover har vi arbejdet tæt sammen med SAP for at forbedre SAP Sailing Analytics programmet, hvilket er gavnligt for holdets performance, SAP og ikke mindst tilskuere og fans verden over,” fortæller Jes Gram-Hansen fra Singapore.

Holdet har dog sagt farvel til de erfarne gaster Pete Cumming og Mikkel Røssberg, der nu er erstattes af franskmand og Peter Wibroe.

Og Jes Gram-Hansen og co-skipper Rasmus Køstner fra Aarhus får nok at se det.

”Extreme Sailing Series 2014 bliver en af de en af de hårdeste og mest spændende udgaver af serien nogensinde. Med de forberedelser vi har gjort, føler vi os klar til at udfordre de andre hold for den overordnede sejr i år,” siger Gram-Hansen.

Du kan følge SAP Extreme Sailing Team på www.facebook.com/SapExtremeSailing

 

Motor
content-loader
content-loader
content-loader