Gå til hoved-indhold
Sejlklubber
Andre sejlklubber kan også få besøg af Christian Liebergreen, der gerne oplyser prisen for et foredrag. Her runder han Kap Horn.

Mød solojordomsejler Liebergreen i Sønderborg på torsdag

Torsdag 5. marts kan du møde Christian Liebergreen når Sønderborg Yacht-Club inviterer solo-sejleren til foredrag. Alle er velkomne.

Af Troels Lykke |

I sommeren 2012 tog Christian Liebergreen afsted på en jordomsejling, der førte ham gennem de største, øde og mest blæsende steder i verden.

Han var ni måneder om turen, hvor han helt alene og uden at gå i land på noget tidspunkt kom i den eksklusive gruppe på knap 200 mennesker i verden der har gennemført en sådan tur.

Christian fortæller hvordan det føles og tackles når man ikke ser et andet menneske og oceanerne er ens forhave og baghave i 260 døgn.

Foredraget handler om troen på sig selv, hvordan man kommer jorden rundt uden at være sponsoreret, og ikke mindst bevare forstanden i ensformigheden, selvom der ikke er to bølger som er ens ude på havene.

Praktiske oplysninger

Sted: Sønderborg Idrætshøjskole, Auditoriet

Dato: Torsdag d. 5. marts, kl. 19-21

Entré: 50 kroner pr. person

Minbaad.dk har læst bogen og kan anbefale den til alle, der drømmer om at sejle langt og ikke mindst alene. Den koster 299 kr. hos Saxo.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader