Gå til hoved-indhold
Hobie T1 er lavet til klub- og fritidsbrug. foto: bolsenayachting.comUdstyr
Hobie T1 er lavet til klub- og fritidsbrug. foto: bolsenayachting.com

Ny Hobie til klub- og fritidsbrug

Hobie T1 er seneste skud på katamaranstammen i Hobie-familien. Båden er ca. 14,5 fod lang og måler 2.13 meter i bredden. Materialet er polyethylen og prisen ca. 50.000 kr.

Af katrine bertelsen |

Hobie T1 blev udviklet af Hobie Cat Company og Hobie Cat Europe for at opfylde markedets forventninger til en klub- og fritidsjolle. Katamaranen fik verdenpremiere på på bådmessen Paris Salon Nautic, og der er allerede solgt 70 styks. Tilfredsheden var i hvert fald stor hos Hobieforhandleren på messen.

– Vi har lige netop nået at få båden færdig her op til messen og selv om vi ofte sælger rigtig godt er det altid spændende når en ny båd møder sit publikum. Og 70 både viser at vores designere igen har ramt rigtigt, siger forhandleren til BådNyt.

Skrogene er i dobbeltlags rotationsstøbt polyethylen, og har tværskotter for at styrke jollens stivhed og stabilitet. Masten er i aluminium, storsejlet i dacron sættes uden bom, og den har rullefok.

Katamaranen er uden sværd, og rorene har EZ Loc-system så de let klapper op, hvis man skulle ramme bunden, og der er håndtag fremme og agter så den let løftes i og ud af vandet. Når skrogene fremstilles indstøbes de 4 gevindstykker, der bærer båden. Sejlklar koster den knap 50.000 kr. 

Fakta:

Besætning: 2-3 personer
Længde: 4,04 m
Bredde: 2,13 m
Vægt: 120 kg

Kapacitet: 360 kg
Mast: 6,09 m
Storsejl: 9 m²
Fok: 2,25 m²

 

 

Motor
content-loader
content-loader
content-loader