Gå til hoved-indhold
Udstyr

GPS tracker til tyveri overvåger også strøm og temperatur

Yachtsafes 3. generations GPS tracker vises nu på boat show. Den kan gemmes i motorblok og virker ned til minus 30 grader og op til plus 100 grader, fortæller Palby Marine.

Af Troels Lykke |

Svenske Yachtsafe sælges primært gennem Palby Marine. Carsten Madsen fra Palby Marine i Kolding fortæller til minbaad.dk:

- Vi har nu solgt Yachtsafe i mere end et år, og kunderne er yderst tilfredse med produktet, og vi glæder os derfor til at vise markedets med avanceret bådalarm og GPS tracker frem på årets Boat Show I Fredericia.

Med Yachtsafes trådløse sensorer, kan du forhindre ubehagelige overraskelser, og du skal ikke bruge penge eller tid på at trække ledninger rundt i båden.

Du modtager en sms-alarm direkte på op til tre telefoner, hvis strømforsyningen bliver afskåret, eller der er en vandlækage.

Hele systemet styres af Yachtsafes App, der er tilgængelig for alle Smartphone modeller.

App'en er udviklet med fokus på brugervenlighed, og de vigtigste funktioner er samlet på startsiden. Denne app giver dig fuld kontrol over din gps-tracker-alarm i alle situationer.

Kan gemmes i en motorblok

GPS-trackeren er en lille boks, der er mindre end en cigaretpakke og den kan gemmes inde i en motorblok, og hvis det er på en påhængsmotor, der skilles fra båden, vil der være strøm på boksen til tre uger, der kan sende til ens mobil.

Bliver motoren på båden vil GPS-trackeren blive ved med at sende så længe at der stadig er en ledning forbundet til selve batteriet.

Den lille boks kan ifølge producenten tåle ekstreme vibrationer.

Yachtsafes GPS-tracker koster fra 2.595 kr. Læs mere om produktet

Motor
content-loader
content-loader
content-loader