Gå til hoved-indhold
Topfarten på Flyer 7 Sport Dæk med en 250 hk Suzuki var 34,1 knob. Båden gik som en drøm i bølgerne, ud for Palma de Mallorca. Foto: Troels LykkeKort Nyt
Topfarten på Flyer 7 Sport Dæk med en 250 hk Suzuki var 34,1 knob. Båden gik som en drøm i bølgerne, ud for Palma de Mallorca. Foto: Troels Lykke

Flyer 7 SPORTdeck: Velsejlende og rummelig

Beneteau sender nu tre Flyer 7-modeller på vandet. Vi testede bl.a. SPORTdeck-modellen på Mallorca. Herlig båd til dagture.

Af Troels Lykke |

2,73 meter. Så bred er Flyer 7 SPORTdeck. Modellen findes også som SPACEdeck og SUNdeck-model.

Sidste år vandt Beneteaus Flyer 6-bådene den prestigefulde pris, Boat of the Year, og nu prøver et af verdens største bådværfter sig med en Flyer 7-model, der er 7,62 meter lang.

Sidste år blev der solgt 150 styk i verden af Flyer 6-modellen, hvilket betegnes som en succes.

Denne SPORTdeck-model var med en vandski-bøjle til 18.750 kr. ekstra. Trækket til vandski bliver bedre når den er højere oppe, fortalte en Beneteau-ansat til minmotorbaad.dk, da vi sejlede ud fra Palma de Mallorca i sidste uge.

Topfarten med en Suzuki 250 var 34,1 knob og det klarede den brede, stabile båd fint. Og man fik ikke vand ind i båden.

I de store dønninger gik båden som en drøm, og vi fløj flere gange ud af vandet med båden, der har rigelig med V-formet bund til at skære bølgerne.

Fra 430.000 kr.

Det er det patenterede AIR-step gør at båden kommer hurtigt ud af vandet.

Hurtigste af de tre Flyer 7-både var SUNdeck-modellen der havde to x 150 hk Suzuki-motor på. Her var topfarten 42,1 knob da vi testede den og SPACEdeck-modellen gik 39,5 knob med en 300 hk Suzuki-motor.

Standardprisen er 430.000 kroner for SUNdeck og SPORTdeck-modellerne med en 250 en hk Suzuki. Og 455.000 med 2 x 140 hk. Suzuki-motor.

Toilet er der også om bord på SPORTdeck-modellen, men ståhøjden er kun 1,02 meter, målte vi.

To solsenge i hver sin side. Toilettet er nede under ryglænet i bagbord side.

Flyer 7 bådene forhandles af Risbjerg ved Silkeborg, hvor priserne er opgivet

Motor
content-loader
content-loader
content-loader