Gå til hoved-indhold
Der bliver noget for enhver smag på den nye messe. Foto: cph-outdoor-messe.dkMotor
Der bliver noget for enhver smag på den nye messe. Foto: cph-outdoor-messe.dk

Ny messe skal få folk op af sofaen

Når Copenhagen Outdoor Festival første gang løber af stablen i 2016, bliver det med visionen om, at flere danskere skal dyrke idræt. Det sker igennem en række anderledes aktiviteter og sportsgrene.

Af Sara Sulkjær |

København bliver i januar 2016 hjemsted for Danmarks største Outdoor-messe. En to-dages festival, hvor de besøgende kan opleve og tjekke alt det nyeste inden for udendørs sport -og aktiviteter. 

Carlsbergs oplevelseshal TAP1 bliver til lejligheden fyldt med gear og grej. Alt til løb, skiløb, vandring, cykling, golf, fiskeri, jagt, kano/kajak, sejlsport, surfing, dykning, boldspil, ketchersport , ski-og adventure-rejser.

Gæsterne kan få råd og vejledning af førende eksperter, og der bliver masser af fysiske udfordringer og live-arrangementer.

Det er event-firmaet ExpoBusiness, der har fået ideen til den nye Copenhagen Outdoor Festival.

- Rigtig mange danskere drømmer om at røre sig noget mere. Men de har svært ved at komme i gang. På messen kan de få inspiration til en hel masse aktiviteter og sportsgrene, som de måske aldrig har prøvet før, siger Peter Hauge Johansen, direktør i ExpoBusiness.

- Selv sofa-kartoflerne vil opdage, at det kan være rigtig sjovt at bevæge sig, fortsætter han. 

Op mod 15.000 besøgende
Messen er med vilje lagt først i det nye år, hvor folk er mest motiverede for at komme op i gear og lægge livsstilen om.

- Man kan sige, at vi med Outdoor-messen lægger os i direkte forlængelse af den store ’Bevæg dig for livet’-kampagne, hvor visionen er, at 600.000 flere danskere skal dyrke idræt i 2025”, fortæller Peter Hauge Johansen 

Han henviser til den partnerskabsaftale, hvor Nordea-fonden, Trygfonden, DIF og DGI tilsammen har investeret 100 millioner kroner i at få danskerne ud af starthullerne.

I samarbejde med Meyers Køkken og Berlingske Media regner Peter Hauge Johansen med at få op mod 15.000 besøgende til den første udgave af Copenhagen Outdoor Festival.

Copenhagen Outdoor Festival finder sted 9.-10. januar 2016.

Læs mere på www.cph-outdoor-messe.dk.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader