Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads

Nacra 17: Lin Cenholt og CP vinder Eurocup i Holland

24-årige Lin Cenholt og gasten CP tog 6. plads i medal race og vandt stævne, lige foran OL-bronzevinder Allan Nørregaard. - Det kommer bag på os at vi vandt, siger Lin til minbaad.dk. Se dem sejle.

Af Troels Lykke |

Lin Cenholt fra Aarhus og gasten CP, der begge sejler for KDY, er rykket ind i verdenseliten i Nacra 17. Det skete ved Delta Lloyd regatta i Medemblick, hvor de i Eurocuppen vandt i den olympiske bådtype, viser resultatlisten

De slog samtidig deres læremester Allan Nørregaard, der har den nye gast Annette Viborg om bord. De tog en flot andenplads.

Før medal race i dag kunne tre både vinde, herunder en kiwi-besætning. Men Lin og CP tog en 6. plads, Nørregaard og Viborg en 7. plads og derefter kom kiwien. Og det var nok til at Lin og CP vandt.

To nye både

Begge de danske hold har hver modtaget en ny Nacra 17 til 215.000 kr. sejlklar fra Dansk Sejlunion, men Lin understreger at det ikke var båden alene der gjorde forskellen.

- Vi har trænet meget med Allan og Annette og det har gjort os bedre. Men det kommer meget bag på os at vi vandt, vi har kun sejlet sammen i få måneder, for os var det et proces-stævne, hvor vi havde fokus på starterne og de gik godt her i stævnet, vi sejler også stærk og har en god kommunikation, siger Lin.

8. til 14. juni sejler duoen World Cup-stævne i OL-byen Weymouth og senere VM i Kaløvig i starten af juli.

- Derfor har vi ventet med at få nye både, fortæller den arkitektstuderende Lin.

Christian Peter Lübeck (CP) står i trapezen i Holland, mens Lin Cenholt styrer. Fantastisk resultat for de to danske både. Et år før OL sejles.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader