Gå til hoved-indhold
Motorer
Mercurys 150HK-modeller er fuldblod på vandet!

Styrke og FREMRAGENDE manøvreringsegenskaber!

Foråret er kommet og inden længe er det tid til sjov på vandet, romantiske sejlture eller fisketure med vennerne.

Af Per Kreuz |

Skal båden friskes op med en ny ven på hækken eller går du med et nyt bådsæt i tankerne, har vi her set nærmere på to gode bud på dette fra Mercury – den sikre 150 HK 4-takt EFI eller den sportslige Verado 150 HK 

150 HK 4-takt EFI

Basis er en pålidelig 3,0 L motorblok, som egentlig er i stand til at producere 250 HK, men er valgt til denne 150 HK for at øge levetiden og driftsikkerheden.

Motoren skal simpelthen arbejde mindre for at producere de 150 HK og bliver aldrig stresset.

Bag gearkassen ligger mere en 10.000 timers test og produktudvikling og hvis du er til sejlads med tungere både er Big Foot gearkassen et fantastisk valg, da du her har større gearhjul og forbedret vandindtag – perfekt til hårde miljøer.

Den elektroniske indsprøjtning sikrer et minimum af vedligeholdelse og en ren udstødning uanset om du lister afsted under trollingfiskeriet eller giver den fuld gas når der skal trækkes tube eller vandski. 

Markedets letteste

150 HK 4-takt EFI vejer ca. 200 kg og er med sin vægt den letteste i klassen – perfekt til opgradering på en ældre båd, besparelse i vægt til trailerbåden eller bare som et lettere valg til det nye bådsæt.

Det kompakte design kræver et minimum af plads på agterspejlet og sikrer plads til styring og maksimal manøvrering. 

Servicevenlig

Under motorkåben er alt designet med henblik på nem adgang til at udføre grundlæggende service og vedligeholdelse: Olieskiftet foregår med et minimum af spild og der er sørget for en nem adgang til brændstoffiltret, som specielt ved de elektroniske indsprøjtningssystemer er vigtig at kontrollere. vedligeholdelsesfri ventiler og vippetøj. Alt sammen med til at gøre 150_hk 4-takt til en af de lettest vedligeholdte påhængsmotorer på markedet.

Propeller med acceleration

Til fintuning af bådsættet og opnåelse af maksimal ydelse, anbefaler Mercury deres propeller i Enertia®-serien, som er det perfekte supplement til de 150 HK. 

Verado 150 HK 

Er du til hurtigt acceleration og et optræk der kan trække enhver fuldvoksen mand ud af vandskienes bindinger, så er det Verado der skal vælges. Den indbyggede kompressor giver sammen med intercooleren en forbilledlig motorkraft.

Den specialdesignede kåbe giver det en næsten lydløs motorgang ved stille sejlads – men lad dig ikke snyde, giver du den først gas trækker den virkelig fra og du mærker straks kompressorens gode effekt, der giver effekt helt fra bunden

Verado giver mulighed for DTS – Digital Gas og Gear

Kort sagt – her har du maksimal motorkontrol med tommel og pegefinger, uden at skulle rive i stramme kabler. Det giver maksimal komfort under f.eks. havnesejlads, hvor et hurtigt gearskifte er påkrævet, når der skal lægges til kaj eller ved andre vigtige manøvrer. 

 

www.mercurymarine.dk

Motor
content-loader
content-loader
content-loader