Gå til hoved-indhold
Disse bøger kan guide dig både før og under sommerens sejltur.Tur
Disse bøger kan guide dig både før og under sommerens sejltur.

Planlæg sommertogtet: Find inspiration i disse bøger

Hvor går sommertogtet hen i år? Tre bøger om havne og ankerpladser kan hjælpe dig på vej.

Af Sara Sulkjær |

Om få måneder banker sommerferien på døren, og flere sejlere stævner ud på årets store togt. Har du lyst til at finde nye havne og dejlige ankerpladser til turen, viser vi herunder tre bøger, der guider og vejleder:

Havneguiden 6, Danmarks og sydvestlige Sverige 2 – 498,00 kroner

I guiden er hver havn præsenteret på én helside, hvor der både er generelle oplysninger om seværdigheder i området og smarte tips til indsejling og fortøjning. 

- Til hvert område er der udarbejdet et planlægningskort, hvor hver enkelt havn er markeret. Planlægningskortet er et nyttigt hjælpemiddel, når morgendagens tur skal diskuteres og planlægges, skriver Marinelageret i beskrivelse af bogen. 

Guiden dækker hele Danmark og den svenske vestkyst fra Skanör i syd til Göteborg i nord. Køb bogen for 498,00 kroner hos Marinelageret her

----------

Danmarks dejligste ankerpladser – 294,00 kroner

Her tages læseren med på en odyssé til 103 danske ankerpladser. 

- Der er ikke det hjørne af Danmark, som ikke byder på beskyttede ankerpladser, og når man ser bort fra Vade¬havets enkelte perler, er hele Danmark dækket i inspirerende tekst og billeder af ”Danmarks Dejligste Ankerpladser”, skriver forhandleren, Bogreolen.dk, om bogen.

Det er Bent Lyman, skipper på 10mR-båden ”Ghoster”, der er forfatter til bogen, som er illustreret med flotte luftfotos. 

Læs Minbaad.dk’s anmeldelse af bogen her

Køb den for 294,00 kroner hos Bogreolen her.

---------

Komma’s havnelods – 450,00 kroner

Detaljeret bog om danske, svenske, tyske og polske havne. Foruden informationer om selve havnene med faciliteter er der også detaljerede kort, viden om broer og meget andet. Du burde derfor være helgraderet til sommerturen med denne bog. 

- Er man en rigtig sejler, så må man ikke tage ud, uden “Komma’s havnelods” – den vil være en kæmpemæssig hjælp på turen, skriver Saxo, forhandler af produktet.

Køb bogen hos Saxo for 450,00 kroner her.  

Motor
content-loader
content-loader
content-loader