Gå til hoved-indhold
Store både
Trailertilbehør er en god måde at give din trailer lidt ekstra kærlighed på og gøre håndteringen af din båd endnu nemmere.

Nyttigt tilbehør til din trailer

Motorbaadsnyt.dk har opsamlet en række af tilbehør til din trailer, som kan gøre håndtering af båden nemmere, lette tilgangen til båden eller forlænge levetiden på din trailer.

Af Jan Kreuz |

BREMSESPULESÆT

Udskylning af bremser Til eftermontering på bådtrailere med bremser, så bremsetromlerne kan skylles med ferskvand.

 

GANGBRO

Gangbroen er skridsikker. Man kan bekvemt og tørskoet sætte karabinhagen i båden, når den læsses.

 

TRINBRÆT

Et trinbræt giver lettere adgang til båden, mens den står på traileren. Kan også bruges i en snæver vending istedet for gangbro

 

TRANSPORTSTØTTE

Når båden står på traileren i længere tid, er det en god idé at montere støttepuder på traileren. Støttepuderne skrues op mod bådens skrog og aflaster derved båden, når denne står på traileren.

TRINKØL

Trinkølen sikrer at kølen ikke hænger fast i bagerste kølrulle under aflæsning. Monteres direkte på trailerens tværvange.

SIDERULLER SUPER-RULLER

Superruller er et system, hvor ruller og vippevange i samspil hjælper båden op på traileren. Superruller reducerer kraftforbruget ved optagning til et minimum samt sikrer at båden ligger godt understøttet under. Her vist med 4 wobblere - der findes varianter med både 2 og 8 stk.

SURRINGSBESLAG

Sikrer solidt og variabelt fæste til surringsremme 

STYREBØJLER

Styrebøjlerne hjælper med at fange og styre båden op på kølrullerne. Dette er især brugbart ved stærk sidestrøm.

 ELEKTRISK SPIL

El-spil findes mange forskellige kvaliteter. Kan være udstyret med rustfri stålwire eller kevlar, med og uden fjernbetjening. Nogle producenter giver mulighed for tilkøb af opbevaringskasser til batteri og værktøj.

 

Kilder: Hjemmesider for hhv. Brenderup trailers, Variant Trailers og Selandia Trailers.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader