Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt

Solbriller du ikke kan ødelægge

Gloryfy hero solbriller fra Østrig kan stort set ikke ødelægges, vi har faktisk prøvet det her på minbaad.dk. - Det er en lille revolution indenfor brillebranchen, siger Allan Jensen fra ATS Nordic.

 

Af Troels Lykke |

Det nye østrigske brillemærke Gloryfy har på få år markeret sig på markedet for sportsbriller til ski, løb cykling.

Måske er sejlsport den næste sportsgren, hvor du ikke får splinter i øjnene hvis du får bommen i ansigtet.

For hvis du fx sætter dig på Gloryfy hero solbriller i cockpittet sker der ikke noget, da den er med G-flex. De brækker ikke midt over.

Brillen fås med alle linsetyper, også transformerlinser, som ændrer sig efter lyset. Når det bliver mørkt bliver linsen klare og når det lyser udenfor, bliver de automatisk mørke.

Lille revolution

- Det er en lille revolution indenfor brillebranchen, ud over solbriller er der også almindelige briller. Optiker-branchen synes det er spændende. Det er jo ikke kun rammen, men også selve linsen, der ikke kan ødelægges, når man bøjer eller slår på det. Det er helt unikt. Og det der har været svært er at få det optiske kvalitet ind i linsen, der har været columbusægget, samtidig er brillerne lette. Og nu går det stærkt med salget i Danmark. Gloryfy er i specielt udviklet materiale. De har været undervejs i fem år, opskriften er hemmelig, siger Allan Jensen fra ATS Nordic, der også importerer SLAM-sejlertøj.

De koster fra 800 kroner til 1.600 kroner i solbrillen og med styrke bliver det dyre.

Her ses Gloryfy Air Green.

ATS Nordic i Greve er dansk distributør. Kan kontaktes for nærmeste forhandler aj@atsnordic.dk

Motor
content-loader
content-loader
content-loader