Gå til hoved-indhold
Fairline 63 GTO i Cannes. Foto: Troels LykkeStore både
Fairline 63 GTO i Cannes. Foto: Troels Lykke

Baadhuset i Cannes på Fairline standen

Daniel Bak fra Baadhuset fortæller om engelske Fairline's strategi for fremtiden, og om salget af Fairline's til danske kunder.

Af Maria Ravn Jürgensen |

Engelske Fairline har anlagt en aggressiv strategi for fremtiden. Kun 18 måneder efter nyt ejerskab er der solgt imponerende 135 Fairline Yachts.

Yachts op til 150 fod

Produktionen foregår fra Fairlines faciliteter i Oundle, England, hvor der er blevet bygget Fairline Yachts de sidste mange år. Fairline råder også over faciliteter ved Ipwich hvor testsejlads og overleveringer foregår fra.

I Oundle er der en limit på 80 fod som det er muligt af bygge. Derfor har Fairline nu investeret i et nyt anlæg ved vandet hvor man planlægger at bygge yachts op til 150 fod. Fremover skal der bygges Fairline Yachts på op til 70 fod.

Italiensk top designer med i strategien

Den nye strategi har indraget den italienske top designer Alberto Manchini og hollandske Wripac står for interiør design.

De første modeller efter dette koncept er 53 Targa, 53 Squadron og 63 GTO. Snart følger 43 Targa og 43 Squadron, sidstnævnte er af Baadhuset fra Beder ved Aarhus solgt til Dansk kunde til senere levering.

Mange flere spændende modeller følger, heriblandt en sofistikeret ny 33 fods, den nuværende 38 Targa er udgået af modellinjen.

Baadhuset.dk importør for Danmark

Baadhuset er på plads ved standen hvor der er truffet aftale med flere interesserede kunder fra Danmark. Der fremvises 48 Targa, 53 Targa og den nye 63 GTO som vises for første gang i verden.

Daniel Bak fra baadhuset.dk forklarer:

- Vi regner med at kunne sælge måske 3 nye Fairline til danske kunder om året. Vi viser 43 Squadron Flybridge på Bådmessen i Fredericia foråret 2019. Vi er stolte over at vi er udnævnt som Fairline importør for Danmark.

- Fairline er jo kendt for kvalitet og høj genslagsværdi, ligesom vi har skaffet dele til omkring 15 danske nuværende Fairline ejere, siger Daniel Bak fra Baadhuset.

Se motorbaadnyt.dks fotos fra Cannes

Motor
content-loader
content-loader
content-loader