Gå til hoved-indhold
Det er de færreste sejlere, der fejrede julen sådan her. Alligevel har mange fået gaver fra de maritime forhandlere til jul. ArkivfotoUdstyr
Det er de færreste sejlere, der fejrede julen sådan her. Alligevel har mange fået gaver fra de maritime forhandlere til jul. Arkivfoto

Dét fik sejlerne til jul

Skal man tro forhandlerne, lå der rigtig mange maritime pakker under juletræet i år. Læs hvad sejlerne gik efter.

Af Sara Sulkjær |

For sejlerne har det været en ualmindelig god jul - i hvert fald hvis man har drømt om pakker, der for de flestes vedkommende har en primær anvendelsesdato i månederne fra april til oktober og gerne i direkte forbindelse med livet på havnen eller vandet.  

Musto er det hotte

Her har sejlertøjet som altid været et sikkert hit på ønskesedlen. Et hyppigt gaveønske, man har mærket hos både Aarhus Sea Shop og Tempo Bådudstyr.

Men det er ikke lige meget, hvilket mærke der står på tøjet i år. De karakteristiske Musto-bogstaver skulle gerne være at finde, når sejleren åbnede pakken den 24. 

Begge forhandlere har da også mærket interessen for mærket, der blandt andet bruges i Volvo Ocean Race: 

- Musto er det hotte lige nu, og det er både de lette og de tungere sæt, forklarer Martin Thordrup fra Tempo Bådudstyr til minbaad.dk. 

Sejlerne vil have Viking-veste 

Sikkerheden tager sejlerne også seriøst. Hos awn24 er det redningskranse, der har været i høj kurs, hvorimod kunderne hos BoatLab og Watski har gået efter de oppustelige redningsveste. Særligt Viking-vestene har været populære hos Watski:

- Folk vil gerne have, at der står Viking på redningsvesten, fortæller Anders Jessen, Watski. 

Til sin egen overraskelse har han solgt over 1000 af den efterhånden ældre Viking Conquest-vest, der har vundet flere tests og tilsyneladende stadig er uhyre populær blandt sejlerne.

Se her forhandlernes populæreste julegaver: 

Tempo Bådudstyr: Sejlertøj, særligt fra Musto

Watski: Redningsveste, dieselvarmere og bovpropeller 

BoatLab: Windex, foldecykler og redningsveste

Aarhus Sea Shop: Sko, støvler samt tøj fra Key West og Musto

Awn24: Redningskranse, sekskant og selvstyrer fra Raymarine

Motor
content-loader
content-loader
content-loader