Gå til hoved-indhold
I går blæste det en del i Cannes, men nu er vinden mere rolig i filmbyen. Vi ankom i dag og testet fire Jeannau-både. Flere følger i morgen. Foto: Troels LykkeKort Nyt
I går blæste det en del i Cannes, men nu er vinden mere rolig i filmbyen. Vi ankom i dag og har testet fire Jeannau-både. Flere følger i morgen. Foto: Troels Lykke

Vi tester Jeanneau i Cannes

Motorbaadsnyt.dk og BådNyt er eneste danske medier i Cannes og teste Jeanneaus store bådprogram. I dag testede vi bl.a. Leader 30 og 33.

Af Troels Lykke |

I 15 år har deres udsendte testet Jeanneau-både, heraf de seneste år i Cannes, hvor journalister fra 15 lande er samlet. 

Eneste danske journalist er undertegnet, der tester for motorbaadsnyt.dk og BådNyt.

Testvejret er perfekt. 18 grader, sol og nogle bølger her til eftermiddag, så bådene bliver udfordret.

Leader 33 kunne vi få op på 33,5 knob i dag. Båden er med to Volvo Penta-motorer. Båden har et væld af gode detaljer, fx kan forkøjen omdannes til en sofa, samtidig er sofabordet gemt væk under dørken. 

Bådens rumfornemmelse er god, og ønsker du privatliv kan en dør trækkes for ind til forkahytten.

Modellerne Merry Fisher 795 og 895 er også populære. Så meget at fabrikken taler om udsolgt frem til efteråret. De to prøvede vi i dag. Det er små praktiske både, men som yder godt med Yamaha-motorer bagpå.

Nå jeg må på vandet, der er fotosession klokken 18 hernede af de mange både. I morgen testes der videre.

Motorbådesalget går i øvrigt godt i verden, lyder det fra Jeanneau.

- Bedre end blandt sejlbådene, lyder det fra Martin, der er salgschef hos Jeanneau i Frankrig.

Leader 33 er populær blandt journalisterne. En god størrelse også til danske forhold. Den danske importør fra Tempo Bådsalg har købt en Leader 30 hjem til det danske marked. Den er mere åben, men kan lukkes til, det var nødvendigt i dag.

Der testes også Jeanneau sejl- og motorbåde torsdag.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader