Gå til hoved-indhold
I løbet af cirka 250 små træningsopgaver kommer sejleren rundt om pensum til speedbådsprøven. Foto: Troels LykkeKort Nyt
I løbet af cirka 250 små træningsopgaver kommer sejleren rundt om pensum til speedbådsprøven. Foto: Troels Lykke

Hold maritime kundskaber ved lige med træningsopgaver

Duelighedsklubben opfordrer speedbådsførere til at vedligeholde deres maritime kundskaber ved hjælp af 250 online træningsopgaver udviklet af Duelighedsklubben.

Af Maria Ravn Jürgensen |

- Det er vigtigt for søsikkerheden og sejlerglæden, at du vedligeholder dine maritime kundskaber løbende, det mener Duelighedsklubben som opfordrer til at bruge de mørke vinteraftener hjemme ved PC'en til at sejleren udfordrer sig selv med Duelighedsklubbens speedbådstest.

Testen giver seriøs læring og skærper din bevidsthed om hvordan det står til med sine kompetencer som fører af et planende fartøj.

Hele pensum

I løbet af cirka 250 små træningsopgaver kommer sejleren rundt om pensum til speedbådsprøven.

- Du finder ud af om noget af det du lærte ved speedbådsprøven er gået i glemmebogen. Som sædvanlig laver vi også lidt sjov hen ad vejen, fortæller Duelighedsklubben.

Duelighedsklubben er af Søfartsstyrelsen godkendte til at afholde duelighedsprøver, speedbådsprøver og SRC-prøver samt til at udstede beviser herfor.

Alle og enhver kan kvit og frit benytte Duelighedsklubbens speedbådstest, som du finder her.

Motor

Forskere har fundet svaret: Sådan opstår mega-bølger på havet

Britiske forskere fra Oxford har i et forsøg fundet frem til, hvordan de 30 meter høje Drapner-bølger skabes. Det kan gøre det lettere at forudsige fænomenet i fremtiden.

Afstemning

Skal du lave forbedringer på din båd denne vinter?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken