Gå til hoved-indhold
Elementserien er udstyret med Raymarine RealVision™ 3D og den nye HyperVision™ sonarteknologi, der giver naturtro billeder. PR-fotoUdstyr
Elementserien er udstyret med Raymarine RealVision™ 3D og den nye HyperVision™ sonarteknologi, der giver naturtro billeder. PR-foto

Raymarine Element forbedrer lystfiskernes visning under vand

Ny kombination af ekkolod og GPS til lystfiskere giver overlegne billeder, hastighed og enkelthed, lover Raymarine.

Af Troels Lykke |

FLIR Systems  Raymarine Element™ kommer nu med en ny generation af avancerede display, der kombinerer ekkolod og GPS.

Elementserien er udstyret med Raymarine RealVision™ 3D og den nye HyperVision™ sonarteknologi, der giver naturtro billeder og hjælper med at imødekomme både kyst- og havbarsfiskeres behov med avanceret sonar, alsidige kortfunktioner og en intuitiv brugeroplevelse.

Forbedrer lystfiskernes undervandsvisning

Raymarine Element, der bygger videre på Flirs Raymarine Axiom® navigationsdisplay, indeholder den integrerede patentanmeldte RealVision 3D sonarteknologi, som forbedrer lystfiskernes undervandsvisning med 3D havbundsbilleder og mere præcis lokalisering af fiskestimer.

Element-serien introducerer også den nye patentanmeldte HyperVision 1.2-megahertz sonarteknologi med ultrahøj CHIRP (Compressed High Intensity Radar Pulse) sonarfrekvenser.'

Forbedrer DownVision, SideVision og RealVision 3D-sonar

HyperVision forbedrer DownVision®, SideVision® og RealVision 3D-sonar, som giver fiskere mulighed for at se havbundsstrukturer, havbundsvegetationen og fisk med naturtro detaljer.

Takket være Element-seriens nye LightHouse Sport operativsystem, der er optimeret for en forenklet brugeroplevelse, og intuitive tastaturkontroller, kan fiskerne hurtigt markere deres yndlingsfiskesteder og oprette deres egne batymetriske kort med høj opløsning i realtid ved hjælp af den nye Raymarine RealBathy™ sonarkortsgenerator.

Element-seriens brugeroplevelse er yderligere forbedret ved en integreret quad-core processor, der leverer øjeblikkelig opdatering af kort, jævne RealVision 3D billeder og hurtig respons på vandet.

“Med den nye Raymarine Element-serie gør vi vores mest avancerede sonarteknologi og intuitive brugeroplevelse tilgængelig for en større målgruppe af rekreative sejlere,” siger Jim Cannon, administrerende direktør for FLIR Systems.

“Element-serien udmærker sig ved en imponerende performance i sin klasse, med utroligt skarpe HyperVision billeder og vores nye LightHouse Sport operativsystem. Sammen omdefinerer Element-serien klassen for kombinerede ekkolods- og GPS-navigationsdisplay, og giver fiskerne topfunktioner.”

Element-serien består af modeller med 7-, 9- og 12-tommers display. Raymarine Element kan leveres af FLIR’s distributører og detailhandlere fra første kvartal i 2019.

Yderligere oplysninger om Raymarine Element findes på www.raymarine.com/element og hos den danske forhandler i Køge www.raymarine.dk

Motor

Video: Lær at kaste anker på seks minutter

Sommervejret har gjort sit indtog og lokker sejl-hungrende motorbådsejere på vandet. Drømmer du om en hyggelig søndag for svaj, giver engelsk video fra Coastal Safety smarte tips til ankring for begyndere.

Afstemning

Skal du lave forbedringer på din båd denne vinter?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken