Gå til hoved-indhold
Størstedelen af de både, der er på auktion i Vallensbæk, har de sidste år skiftet havnebassinet ud med et permanent ophold på land. Foto: Vallensbæk HavnHavne
Størstedelen af de både, der er på auktion i Vallensbæk, har de sidste år skiftet havnebassinet ud med et permanent ophold på land. Foto: Vallensbæk Havn

Håndværkertilbud: Vallensbæk bortauktionerer 14 både

Pift januar op med et bådkøb. Med knofedt og et par ekstra udgifter kan flere af bådene blive sejlende igen. Se blandt andet en Wellcraft-daycruiser.

 

Af Sara Sulkjær |

Er 2018 året, hvor du skal skrive bådejer på CV'et, kan du nu begynde at finde kuglepennen frem. I hvert fald hvis du har hænderne skruet ordentligt på. 

For drømmer du om at få fingrene i én af de 14 sejl- og motorbåde, der auktioneres bort i Vallensbæk, venter flere timers renoveringsarbejde - og måske en ekstraregning. 

Flere af bådene har været forsømte i en del år, og der er derfor risiko for, at  afhentningsomkostningerne vil overstige bådens værdi. 

Er lysten til at blive bådejer stadig intakt, er det frem til udgangen af januar muligt at byde på bådene ved at sende en mail til havnefoged i Vallensbæk, Per Møller Sørensen, på havnefoged@vallensbaekhavn.dk

Se billeder og læs mere om de 14 både her.  

Motor

Sydkoreanere vil bygge verdens største yacht på imponerende 750 fod

Over to fodboldbaner kan placeres på megayachten, der får casino og teatre til dens 52 gæster. Topfarten lyder på 25 knob, men holdes farten på 20 knob, kan yachten sejle 10.000 sømil.

Afstemning

Skal du lave forbedringer på din båd denne vinter?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken