Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Pontonerne er skarpe under vand og fyldige over vand. Samtidig er de ekstrem høje og giver derfor masser af plads til at bo i. Fotos: Troels Lykke

Ny Nautitech 47 Power fra Bavaria - lige til at bo på

Der er plads som i en treværelses lejlighed på Nautitech 47, som vi var om bord på i Cannes Yachtingfestival. - Den vil man kunne bo på, forklarer Henrik Lund fra importøren Dansk Marine Center.

Af Troels Lykke |

Flere og flere sejler katamaraner på verdensplan. Og flere og flere gør det kun for motor.

Derfor er den nye Nautitech 47 Power kommet til verden. En dyr dame til 4,99 mio. kroner med moms.

Den er 14,23 meter lange, 7,54 meter bred og stikker kun 1,20 meter og kan derfor komme ind i de fleste havne, hvis altså havnehullet er bredt nok.

Hvorfor også have sejl på, de bruges ofte så lidt på de meget tunge katamaraner. Denne Nautitech 47 Power, der er bygget ved den franske Altanterhavskyst, hvor Bavaria Catamarans har 250 ansatte, vejer 15 ton.

Der er derfor 2 x 225 hk Volvo Penta Motorer i båden, der kan sejle op mod 20 knob.

Smalle pontoner under vand

Under vandet har båden smalle skrog, så bølgerne let skæres, mens der er mere plads over vandlinjen, så der kan sove op til 8 personer, alt efter hvilken model du vælger.

Nautich 47 Power er nomineret til at blive årets flerskrogsbåd og den var da også svær at finde fejl på, da vi fik en rundvisning i sidste uge af Henrik Lund fra Dansk Marine Center i Risskov.

- Båden er så stor at man let ville kunne bo på den, der er jo store kahytter og et kæmpe cockpit og stor salon og med flybridge, siger den daglige chef fra Aarhus-virksomheden til motorbaadsnyt.dk.

 

 

Forhandler: Dansk Marine Center

Motor

Sydkoreanere vil bygge verdens største yacht på imponerende 750 fod

Over to fodboldbaner kan placeres på megayachten, der får casino og teatre til dens 52 gæster. Topfarten lyder på 25 knob, men holdes farten på 20 knob, kan yachten sejle 10.000 sømil.

Afstemning

Skal du lave forbedringer på din båd denne vinter?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken