Gå til hoved-indhold
Havne
Inspektionsskibet Poul Løwenørn lægger til kaj i Korsør Havn. Foto: Søfartsstyrelsen.

Korsør Havn holder maritim kulturdage med inspektionsskib og andet

24.-25. august afholdes de maritime kulturdage i Korsør. Her lægger Søfartsstyrelsen deres inspektionsskib Poul Løwenørn til kaj, og Tuco demonstrer deres nyeste teknologi.

Af Maria Ravn Jürgensen |

Når de traditionsrige maritime kulturdage afholdes i Korsør den 24.-25. august, sejler Søfartsstyrelsen inspektionsskibet Poul Løwenørn ind i Korsør Havn.

Besøgende kan komme om bord på inspektionsskibet, hvor man kan nyde udsigten fra kommandobroen og høre om skibets dagligdag på havet.

Sømandsselfie og folkemøde

På kajen vil det være muligt at quizze, fange badeænder og tage en sømandsselfie, mens du smager på en skibskiks og snakker med en fra Søfartsstyrelsen.

Firmaet Tuco viser også deres nyeste teknologi frem, og demonstrerer et autonomt skib i havnen.

Som et nyt tiltag under de maritime kulturdage arrangeres i år et maritime folkemøde. På mødet vil være flere paneldebatter.

Det er muligt at besøge Søfartsstyrelsen og se inspektionsskibet fra 12-16 fredag d. 24. august og fra 10-16 fredag d. 25. august.

 

Motor

Motorbaadsnyt.dk er på plads i Messe C - kom forbi og drej lykkehjulet

Sejlerdanmark samles over to weekender på Boat Show, hvor Motorbaadsnyt.dk naturligvis også er på plads. Stop gerne op til en snak og deltag i vores konkurrence, når messen åbner i dag, fredag.

Afstemning

Skal du lave forbedringer på din båd denne vinter?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken