Gå til hoved-indhold
Udstyr
Magnum's forbedrede teknologier hjælper fiskere med at navigere og finde fisk. PR-foto.

Ny Magnum Radar fra Raymarine med bird-modus og kystdetaljer

Raymarine FLIR systems er designet til det barske havmiljø. Radaren er egnet til fiskeri idet den har bird-modus, samt kortlignende kystdetajler.

Af Maria Ravn Jürgensen |

FLIR systems har netop bekendtgjort lanceringen af Raymarine Magnum™ radar. En åben antenne-radar med ultra høj performance, bird-modus og beam sharpening-teknologi.

To modeller

Radaren er designet til at modstå det barske havmiljø, og har mange af de teknologier som kystvagten i USA benytter sig af.

Magnum fås i to modeller med 4 kW eller 12 kW udgangseffekt med enten et 4-fods eller 5-fods antennesystem.

Magnum tilbyder en maksimal målidentifikationsrækkevidde på op til 96 sømil for 12 kW modellen, og op til 72 sømil for 4 kW modellen. Magnum radaren er kompatibel med Raymarine's LightHouse 2-baserede MFD'er.

Designet til fiskere

Radaren hjælper lystfiskere med hurtigere at finde stimende agnfisk ved hjælp af den avancerede bird-modus, som giver bådføreren mulighed for at se havfugle med større præcision på afstande op til 10 sømil, hvilket sparer brændstof.

Magnum radar kommer med beam sharpening-teknologi, som giver mere end 1 graders opløsning for mere detajleret målemne seperation samt kortlignende kystdetajler.

Radaren har en forbedret mini-automatic radar plotting aid, MARPA, som er en nøjagtig og pålidelig målsporing, som hjælper bådføreren med at navigere på trafikerede farvande.

Forbedrede målseperation

Gregoire Outters, vicepræsident og General Manager for FLIR maritime, udtaler:

- Vi er glade for at lancere vores Magnum åben antenne-radar på markedet. Fiskere vil elske Magnum's forbedrede automatiske bird-modus, mens bådførere vil sætte pris på Magnum's klarhed, detajler og forbedrede målseperation, siger Gregoire Outters.

Magnum modeller vil være tilgængelige i hele verden i andet kvartal af 2018 hos autoriserede Raymarine forhandlere. Yderligere oplysninger kan findes her.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader