Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
På billedet ses modtagerne fra Bøges Både i Lunderskov, Arne Bøge og Morten Jespersen, yderst til venstre ses Keith Yunger, Alexis Flechier ses yderst til højre samt Mads Dahl Jeppesen. Foto: Bayliner.

Bayliner hædrede danske forhandlere i Cannes

I løbet af 2018 er salget af Bayliner både fra danske forhandlere fordoblet i forholdet til tidligere. De danske forhandlere var i Cannes, hvor de fik overrakt en pris for bedste indsats.

Af Maria Ravn Jürgensen |

De danske Bayliner forhandlere var i Cannes i uge 37, dels for at få ekstra inspiration til deres forretninger på Cannes Yachting Festival, og dels for at se nærmere på næste års udvalg af Bayliner både.

Efter en hel dag i selskab med Bayliner, bød selskabet på middag i strandkanten, og overraskede de danske forhandlere med prisuddeling for bedste indsats i løbet af året.

Appellerer til dansk smag

Det var glædeligt overraskede forhandlere fra hele Danmark, der modtog priserne. Blandt modtagerne var Bøges Både i Lunderskov, Fynbo Marine i Svendborg, Martins Bådservice i Humlebæk, Motor & Bådcentret i Frederikshavn, Odsherred Marine Service i Odsherred, Siim Båd & Motor i Them og Tempo Både i Ishøj.

Det var rosende ord fra den internationale salgschef, Alexis Flechier til de danske forhandlere.

- Vi er afsindig stolte af den tillid som de danske forbrugere viser Bayliner. Vi har aldrig tvivlet på at kombinationen af de lette hurtige både med Mercury motoren appellerer til den danske smag, men nu har vi beviset for at det reelt er sådan, lød det fra Mads Dahl Jeppesen fra importøren Jørgensen & Dahl.

På billedet ses modtagerne fra Fynbo Marine i Svendborg, Kaj Rasmussen og Timmi Christensen, med præsident for Bayliner Keith Yunger yderst til venstre. Yderst til højre ses henholdsvis Alexis Flechier, international salgschef samt Mads Dahl Jeppesen fra den danske distributør Jørgensen & Dahl. Foto: Bayliner.

På billedet ses modtagerne fra Martins Bådservice i Humlebæk, Matthias Bruhn, med præsident for Bayliner Keith Yunger yderst til venstre. Yderst til højre ses henholdsvis Alexis Flechier, international salgschef samt Mads Dahl Jeppesen fra den danske distributør Jørgensen & Dahl. Foto: Bayliner.

På billedet ses modtagerne fra Tempo Både i Ishøj, Thomas Stoltze og Thomas Berg, med præsident for Bayliner Keith Yunger yderst til venstre. Yderst til højre ses henholdsvis Alexis Flechier, international salgschef samt Mads Dahl Jeppesen fra den danske distributør Jørgensen & Dahl. Foto: Bayliner.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader